Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom i klassisk thailandsk stil og badekar i soverommet. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Plass til tre dersom tredje person er et barn som deler ordinær seng. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Noen rom har delt uteplass og noen har balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom, Front Area

Hyggelige dobbeltrom i klassisk thailandsk stil som ligger i fløyene nærmest sjøen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Plass til tre dersom tredje person er et barn som deler ordinær seng. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Delt uteplass med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom i klassisk thailandsk stil med to ordinære senger, og mulighet for ekstraoppreding på feltseng. Plass til fire dersom fjerde person er et barn som deler ordinær seng. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Delt uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Suite

Romslige suiter i klassisk thailandsk stil med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning på feltseng. Fjerde person er mulig om denne er barn og deler ordinær seng. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn