Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1017 vurderinger
Utmerket
 
253
Veldig bra
 
460
Bra
 
191
Mindre bra
 
72
Dårlig
 
41

Fem siste vurderinger

06.02.2020

Innlegg av Elinham Oslo, Norge

Ferie

Et fint lyst hotell, lå greit til og rett stranden. Eneste ulempen var at rommet dessverre ikke var klart da vi kom etter å ha vært på farten i nesten et døgn. Hyggelig og god service fra betjeningen.

 
08.02.2017

Innlegg av Ragnhild H Vestby, Norge

Phra Nang Inn

Nedslitt, dårlig bassengområde, mye støy spesielt fra longtailbåtene som lå like nedenfor. Mye forstyrrelse fra folk som gikk forbi uteplassen din hele tiden. God rengjøring av rommene. Hyggelig personale. God service. God frokost.

 
12.08.2015

Innlegg av 559kristinh Tromsø, Norge

Dårlig hotell

Dette var ikke noe bra hotell. Bildene av executive rommet på nettsiden til både hotellet og Agoda var ikke tilsvarende det rommet vi fikk. Var dårlig romløsning med badekar midt i stuen/soverommet. Ikke rent, rester av insekter klæsjet opp etter veggene, dårlig lukt etc. Sur betjening på frokostserveringen.

 
31.08.2014

Innlegg av Widar S Grimstad, Norge

Veldig fornøyd med oppholdet

Vi bodde her jul/nyttår 2013/2014. Vi trivdes veldig godt, helt greie rom med godt klimaanlegg. flott ute areal med basseng. Frokosten var helt grei, buffé. flott beliggenhet helt nede ved stranden. longtail båtene ligger like ved, disse kan du hyre for å ta deg til andre strender som ligger i nærheten eller ta 4øyer tur(kan anbefales!!) Opplegget hotellet hadde på nyttårsaften var veldig bra musikk, danseopptreden og en helt fantastisk middagsbuffé man ikke kan beskrive, men burde oppleves. når klokken nærmet seg midnatt trakk alle ned på stranden, der ble tusenvis av lyktes sendt opp tilværs..dette var et helt fantastisk syn. mye koseligere enn alle rakettene som sendes opp her hjemme. kan anbefale dette hotellet og ao nang som reisemål.

 
03.01.2013

Innlegg av MagnusMja Kristiansand, Norge

Et ok hotell...men sammenlignet med mange andre, så er standarden ganske lav..

Har bodd på hotellet i litt under en uke nå. Hotellets ansatte er hyggelige nok, men vaskepersonellet er relativt late, og toalett papir og håndklær blir skjeldent fylt opp... Det store bassenget ligger i skyggenes dal, noe som kan være greit på de varmeste dagene.. Men ettersom at det har regnet 3 av 5 dager så blir det rett å slett småkaldt å ligge rundt bassenget .. På de ytterst få solsengene de har.. Vedlikehold og vaskearbeid i fellesområdene er heller ikke noe å skryte av. Folkene i området er generelt mer masete en i mange andre deler av Thailand... Hvis du kan gå 20 m på handlegaten i fred, så er du heldig. Den nærmeste stranden er helt grå og trist.. Vannet er også helt grått... Her bugner det også med selgere... Eneste positive med hotellet er dets sentrale beliggenhet. De fleste av turene du kan bestille fra Ao Nang er overfylte, den ene stranden vi skulle stoppe på (maya beach) var så full at båten ikke kunne komme inn.. Mye liv og moro på byen.. Men for folk som ønsker en rolig ferie så er et sted som Koh Lanta et mye, mye bedre alternativ.