Golden Beach Resort

  • • Ved Ao Nang-stranda
  • • Bungalows med jacuzzi
  • • Vennlig personale

Golden Beach Resort ligger vakkert i en frodig hage ved stranda med flotte kalksteinsklipper i bakgrunnen. Tilbringe dagen i solsenga, bestill lunsj i hotellets restaurant og ta dagen som den kommer. Fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser i Ao Nang.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom i bungalow for 1-3 personer. Større dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Golden Beach Resort ligger herlig til ved stranda i Ao Nang og består av flere bygninger og bungalower. Fin hage med bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert. 

Hotellet har én restaurant med thailandske og internasjonale retter.

Massasje mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonen. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Liten vei må krysses for å nå stranda.

Depositum må betales ved innsjekking. Røyking er kun tillatt i anviste områder og forbudt i fellesområdene, i rommene og på balkongene/terrassene.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Fra 1. november 2023 er wifi inkludert på rommene.

Alle hoteller – Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo sentralt på den hyggelige strandpromenaden med shopping, matopplevelser og strandliv rett rundt hjørnet? Da er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for deg. Nyt liver ved bassenget, unn deg en stund i jacuzzien eller en velfortjent thaimassasje. Dette er en rolig oase i nærheten av det meste.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Her venter en avslappende ferie i tropiske omgivelser i nærheten av sandstranda i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna.

Deevana Plaza

På det familievennlige hotellet Deevana Plaza i Ao Nang er det store bassengområdet med fire basseng det naturlige møtestedet. Barna koser seg i barnebassenget og kan ta en avstikker til barneklubben, mens d voksne kanskje tar en matbit i hotellets restaurant eller et velgjørende besøk i spaavdelingen. Mot et tillegg kan du gjøre ferien litt mer luksuriøs og bestille deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen.

Pakasai Resort

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang har både moderne design og fin beliggenhet, hyggelige personale og god mat. Vil du gjøre litt stas på deg selv, så bestiller du rom med utgang i bassenget.