En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

3418 vurderinger
Utmerket
 
1449
Veldig bra
 
1410
Bra
 
403
Mindre bra
 
96
Dårlig
 
60

Fem siste vurderinger

12.02.2019

av 805sveine Oslo, Norge

Ingenting å utsette på dette hotellet!

Bodde på dette hotellet i 14 dager og var svært fornøyd. Flott beliggenhet, med bare 10-15 minutter å gå til sentrum av Ao Nang. Hadde et standard dobbeltrom med balkong og rommet var stort, med en kingsize seng og en stor balkong. Balkongen hadde bassengutsikt. Hotellet hadde flotte bassengområder og bra mat i restauranten. Brukte også spa-tilbudet to ganger og det var også veldig bra. Alt i alt et perfekt opphold på dette hotellet.

 
05.12.2018

av 534monah

Ferie

Står ikke til forventninger. Hotellets 4 etg hus dekker for solen på området. Hadde rom med direkte avgang til basseng det er ikke verdt pengene, helt ordinært rom med lite sol og utsikt rett i høye bygninger. Flott frokost med hyggelige ansatte og middagen er også god. Ingen steder å sitte på kveld hvis man ønsker å bli på hotellet da pool baren stenger kl 19. Rommet var ikke bra, luktet kloakk så ille at man ble til tider kvalm av lukten, dårlig rengjøring, air conditioning virket dårlig på natt. Klaget flere ganger men de klarte aldri å gjøre noe med det. Etter jeg klaget var rommet rent og pent den dagen før de påfølgende dagene falt alt tilbake til det gamle. Gratis transport til stranden hver dag, var ikke punktlig og de var dårlige på å gi beskjed. Jeg kan ikke anbefale dette videre til noen da jeg har pratet med flere som hadde mine problem og andre problem som heller ikke ble tatt tak i. Jeg kommer aldri tilbake.

 
02.11.2018

av BogZog Trondheim, Norge

Personalet får topp score på vennlighet

..men desverre følger ikke resten av hotellet opp. Bodde på rom 4103. Dette rommet har pool access, men dette gjør at du ikke har noe privatliv fra andre badegjester. Har hatt pool access tidligere også men da har rommet vært mye mer skjermet. Frokosten mangler europeiske alternativer og det som finnes er veldig sære thai og indiske retter. Dette var mye bedre sist. Ellers var hotellet under oppussing og det var stort sett sperret overalt dlik at man måtte gå omveier. Mye mygg og myggfelle som ble utlevert hadde ingen virkning. Var også en sjenerende kloakklukt i rommet når vi kom hjem hver dag.Synd at det som en gang var nr 1 av hoteller i Ao Nang har blitt så mye dårligere. Særlig siden personalet er så hyggelig.

 
30.01.2017

av Aneliblom Molde, Norge

Svarte ikke til forventningene

Vi ankom hotellet rett etter et kraftig regnskyll så det var veldig fuktig på rommet. Det luktet muggel og vi følte nesten at det var tungt å puste. Fikk rom i 2.etg. Vis a vis spisesalen. I samme etg. gikk en gangbro fra vår bygning til hovedbygningen. Mye trafikk og veldig utrivelig når du satt på verandaen. Mye støy fra sposesalen som har stor takhøyde, fliser og trestoler. Når husene samtidig er vendt mot hverandre skaper dette mye støy. Vi svarte på noen spørsmål ang. Hvor fornøyd vi var ved innsjekking, men fikk ikke svar før kvelden før vi skulle dra, etter 4 døgn. Da fikk vi tilbud om å flytte som, men vi syns det tilbudet kom i seneste laget. God seng, men den ene puten vi fikk hver var veldig hard. Dusjen var det mest positive ved hotellet.Stor regndusj med rikelig med varmtvann. Størrelsen, takhøyden, flisgulvene og trestolene gjorde frokostene til et mareritt. Så mye støy at det var bare å få i seg litt mat og avslutte. Masse folk, mye trengsel. Overivrige kinesere som brøytet seg frem med overfylte tallerkener. Hyggelig personale i resepsjonen, gode engelskkunnskaper. De ordnet med bil for oss tilbake til Phuket. Plasseringen i byen var OK dersom en liker å bruke føttene litt.

 
31.03.2016

av 678elinh Hønefoss, Norge

Avslappet

Hadde mitt første møte med Thailand på dette hotellet i Ao Nang før turen vår går videre. Hotellet kan jeg så absolutt anbefale. Store behagelige rom. Spotless rengjøring og et smilende og behagelig personale gjorde oppholdet her fantastisk avslappende. Hotellet ligger fredelig til i en blindgate med mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Ei heller langt å gå for og komme til Ao Nang stranden hvor båtene går ut til alle øyene og strendene rundt. Frokosten hadde også et godt utvalg for en hver smak.