Koh Lanta – perfekt for barnefamilien

Koh Lanta

  • • Herlig tilbakelent tempo
  • • Langgrunne og vakre strender
  • • Det genuine Thailand

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

På Koh Lanta er tempoet herlig tilbakelent og på de lange strendene trives barnefamiliene spesielt bra. Under havflaten venter en fargerik verden av eksotisk fisk og vakre koraller.

Fakta om Koh Lanta

Valuta

Thailandske Baht (THB).

Mat og drikke

Toretters middag ekskl. drikke koster ca. 65 kroner pr. person. En flaske vin koster ca. 200 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Krabi tar det ca. 1,5 time til fergen, som bruker ca. 15 min. over til Lanta Noi. Buss til broen som går over til Lanta Yai ca. 10 min. Det tar ca. 5 minutter å krysse broen. Ventetid ved fergen kan forekomme.

Overnatting på ut- og hjemreise kan forekomme. I disse tilfeller reiser vi fra Koh Lanta til Krabi dagen før avreise. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Samtlige strender ligger vest på øya. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach og Pra Ae Beach (Long Beach) er langstrakte, finkornede sandstrender. Strendene som ligger lenger sør har klipper og stein. Stor forskjell mellom flo og fjære. Brennmaneter forekommer.

Mange strender i Thailand er røykfrie, og i Koh Lanta er det forbudt å røyke på følgende strender: Long Beach, Kho Kwang Beach og Klong Dao Beach.

Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c
8,4 av 10 Koh Lanta
Våre gjesters vurdering, Basert på 74 vurderinger