Rawi Warin

Rawi Warin

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Aktiviteter for hele familien
  • • Mange fornøyde gjester

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Fine Rawi Warin ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det to bassengområder.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom Plus for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Ettroms villa for 1-3 personer. Suiter med basseng for 1-4 personer. Seafront villa for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 9 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Rawi Warin omfatter flere toetasjes og treetasjes hus i den skogkledde åssiden. Hotellet har to bassengområder med til sammen fire basseng. Det ene er bygd i ulike nivåer og har et infinitybasseng. Den ene delen har barnebasseng. Ved den delen av hotellet som ligger oppe i åssiden er det ytterligere et bassengområde. I høysesong (desember til april) er det et saltvannsbasseng i sjøkanten. Gratis solsenger, parasoller og poolbar. Poolbar. Nedenfor hotellet ligger det en fin sandstrand med noen steinete partier.

Hotellet har flere restauranter og barer. The Golden Pond Restaurant har asiatiske og internasjonale retter på menyen. The Watermark serverer fisk og skalldyr samt en grillmeny. I The Wave Bar kan du spise tapas og enkle retter. Det er også en kafé på hotellet.

Gratis wifi i fellesområdene og resepsjon som er åpen døgnet rundt. Spa med behandlinger mot avgift. Treningsrom og bodyfit. Gratis kajakk i høysesongen. Sykkel- og mopedutleie. Minibank og suvenirbutikk. Romservice fra kl. 6.00 til 23.00. Vaskeriservice ved hotellet mot avgift.

Store nivåforskjeller og mange trapper i hotellområdet for å komme til alle rommene, restauranten og bassengene. Det er rundt 800 meter til landsbyen Klong Nin med restaurant og minimarked. Til sentrum i Saladan er det 13 kilometer. Lokal trafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Hotellets bygninger er spredt over et stort område og det er store nivåforskjeller.
  • Shuttleservice med golfbiler inne på hotellområdet fra kl. 6.00 til midnatt.