Layana Resort & Spa

Layana Resort & Spa

  • • Fint spa med deilige behandlinger

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Layana Resort & Spa har en topp beliggenhet på sandstranden og vender seg til gjester som ønsker en ferie med voksen atmosfære. Finn deg til rette på en solseng ved bassenget, nyt nærheten til havet og kanskje vil du bestille deg en dykkerutflukt. Her finner du det du trenger for å komme i feriemodus.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom Pavillion for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Layana Resort & Spa tilbyr fine bungalow-lignende bygninger som ligger spredt utover i en vakker hage med planter og blomster. Hotellet har et vakkert bassengområde med infinitypool og utsikt over sandstranden. Gratis solsenger og parasoller både ved stranden og bassenget.

Hotellets restaurant Sea Sky ligger nede ved stranden og her serveres så vel vestlige som thailandske retter. Det ligger også en bar ved stranden med drikke, snacks og tapasretter.

Linger Longer Spa har massasje og behandlinger mot avgift. Aktiviteter som yoga, første time gratis deretter mot avgift, pilates og kajakk mot avgift, Thaiboksing og Stand Up Paddle (SUP). Snorkling, dykking samt pilates- og yogatimer mot avgift. Utlån av sykler.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice mot avgift. Roomservice kl. 11.00 til 22.30. Røyking er kun tillatt på visse steder på hotellområdet. Begrenset trafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halv- eller helpensjon mot tillegg.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • WiFi i fellesområdene