Lanta Casa Blanca

Lanta Casa Blanca inviterer til en herlig, avslappende ferie i paradis, du bor rett ved den vakre stranden. Her er de opptatt av å ta vare på miljøet og hotellanlegget er bygd med minst mulig inngrep i naturen og økosystemet i omgivelsene. Vil du se mer av den vakre naturen har hotellet anlagt en turløype som går opp i fjellet tar du denne vil du bli belønnet med en vakker utsikt fra toppen. Avslutt med en deilig massasje på stranden. Velkommen!


Rom/leiligheter

Pool Bungalow for 2-4 personer. Deluxerom i bungalow for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom i bungalow for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bare bungalower
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lanta Casa Blanca er består av fine bungalower der du raskt opplever den ekstra gode feriefølelsen med hotellstranden med myk sand brer seg ut rett utenfor. Hotellet er engasjerte i miljøarbeid og jobber for at hotelldriften skal ha så liten negativ påvirkning på miljøet og dyrelivet som mulig.

Fra bassengområdet har du utsikt over stranden der det ligger nært hotellets restaurant. Gratis solsenger og parasoller både på stranden og ved bassenget. Ved bassenget er det til og med solsenger i vannet! Ved noen av hotellets bungalower er det basseng med saltvann.

Hotellets restaurant ligger vakkert til ved stranden og serverer frokost, lunsj og middag i med både thailandske og internasjonale retter.

Vil du være aktiv og samtidig se mer av området er det en 400 meter lang turløype opp i fjellene der du får en herlig utsikt over området fra toppen. Hotellet har også et gratis trimrom samt yoga to ganger i uka mot avgift. Etter endt treningsøkt kan du unne deg en massasje på stranden mot avgift.

Du kan også besøke Koh Lantas hovedsted Saladan, som ligger ca. 6 kilometer unna. Saladan er en thailandsk fiskerlandsby der du finner alt fra små butikker og markedsboder til genuine fiske- og skalldyrrestauranter med imponerende utsikt over havet. Roomservice mellom kl. 10.00-22.00. Hotellets resepsjon er åpen fra kl. 6.00-23.00.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Sesongvariasjoner

Deluxerom i bungalow for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn, kan kun bestilles for vintersesongen 2020/21.