Lanta Casa Blanca

Thailand vinter 2021/22

Våre reiser til Thailand er ikke klare ennå. Vi vil legge dem ut for salg fortløpende så snart de er klare. 

Lanta Casa Blanca inviterer til en herlig, avslappende ferie i paradis, du bor rett ved den vakre stranda. Her er de opptatt av å ta vare på miljøet og hotellanlegget er bygd med minst mulig inngrep i naturen og økosystemet i omgivelsene. Vil du se mer av den vakre naturen har hotellet anlagt en turløype som går opp i fjellet tar du denne vil du bli belønnet med en vakker utsikt fra toppen. Avslutt med en deilig massasje på stranda. Velkommen!


Rom/leiligheter

Pool Bungalow for 2-4 personer. Deluxerom i bungalow for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom i bungalow for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bare bungalower
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lanta Casa Blanca er består av fine bungalower der du raskt opplever den ekstra gode feriefølelsen med hotellstranda med myk sand brer seg ut rett utenfor. Hotellet er engasjerte i miljøarbeid og jobber for at hotelldriften skal ha så liten negativ påvirkning på miljøet og dyrelivet som mulig.

Fra bassengområdet har du utsikt over stranda der det ligger nært hotellets restaurant. Gratis solsenger og parasoller både på stranda og ved bassenget. Ved bassenget er det til og med solsenger i vannet! Ved noen av hotellets bungalower er det basseng med saltvann.

Hotellets restaurant ligger vakkert til ved stranda og serverer frokost, lunsj og middag i med både thailandske og internasjonale retter.

Vil du være aktiv og samtidig se mer av området er det en 400 meter lang turløype opp i fjellene der du får en herlig utsikt over området fra toppen. Hotellet har også et gratis treningsrom samt yoga to ganger i uka mot avgift. Etter endt treningsøkt kan du unne deg en massasje på stranda mot avgift.

Du kan også besøke Koh Lantas hovedsted Saladan, som ligger cirka 6 kilometer unna. Saladan er en thailandsk fiskerlandsby der du finner alt fra små butikker og markedsboder til genuine fiske- og skalldyrrestauranter med imponerende utsikt over havet. Romservice mellom kl. 10.00-22.00. Hotellets resepsjon er åpen fra kl. 6.00-23.00.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.