Reisetips Koh Chang

Reisetips til Koh Chang

Koh Chang har blitt en av Thailands mest populære øyer. Øya ligger nord i Thailand, nær Kambodsja, og lokker med avslapning, regnskogkledde fjelltopper og fine strender. Her kan du snorkle, dykke, begi deg ut på jungeleventyr og bade i fossefall - eller bare ta det helt rolig og nyte livet! Vi har samlet våre beste reisetips til Koh Chang her.

Bestill reise til Koh Chang >>

Se flere reisetips til Thailand

Koh Chang Koh Chang

Ting å gjøre på Koh Chang

Slå deg ned på tradisjonelle thaiputer på gulvet, ved et vanlig bord og stoler eller nyt livet i en hengekøye - Porn's Bungalow i Koh Chang passer for alle. Det eneste kravet her er at du kommer for å slappe av. Her kan du lett tilbringe en hel dag. Ta med deg en god bok eller nyt en av de iskalde fruktdrinkene. 

Ønsker du å holde deg i aktivitet kan du leie en kano og ta deg ut til noen av øyene som ligger innen bra avstand eller du kan snorkle rett fra strandkanten. 

Provinsens største marked

Ta fergen fra Koh Chang til Laem Ngob og fortsett med lokal transport til provinshovedstaden Trat. Her finner du nemlig provinsens største lokale marked. Om du ikke kommer tilbake med fylte shoppingposer, så kommer du i alle fall tilbake med mange nye inntrykk av hvordan hverdagslivet her ser ut. På markedet finner du alt og ingenting. Hit kommer lokalbefolkningen for å kjøpe kjøtt, krydder, grønnsaker og frukt, klær, kjøkkenutstyr og mye mer!

Herlig strandliv på Koh Chang Herlig strandliv på Koh Chang

Lonely Beach – backpackernes favoritt

Vil du prøve en annen strand en dag, så er Lonely Beach i Koh Chang det perfekte alternativet. Selv om den ikke er fullt så "lonely" som den én gang var, så er den fremdeles en favoritt blant backpackerne på øya. Den nordlige delen av stranda er best. Det finnes også flere bra lunsjsteder langs stranda 

Restauranter og barer

To etasjer, livemusikk hver dag og utendørsbar. En av de største barene på Koh Chang, Sabay Bar på White Sand Beach, er den mest populære blant de festglade. Dersom du kommer fra veien er det umulig å gå glipp av baren - det er det eneste stedet på øya som har en fasade som ser ut som en scene fra The Flintstones. Her legges det ut matter, puter og bord på stranda rundt klokken 5 på ettermiddagen. Fra kl 22 er det "fireshows" en gang i timen. 

Hotell Cookies ligger ved White Sand Beach og kan skilte med øyas mest velrennomerte restaurant. Restauranten er først og fremst kjent for fantastisk skalldyr og har bordservering på stranda. 

Fargerike Thor´s Place på Koh Chang har blitt kjent like mye for sin gode mat som for sin herlige stemning med sin fargerike eier Thor. Tips: Bestill Massaman - du kommer ikke til å angre!

Ta en drink i solnedgangen

Solnedgangen er uslåelig vakker på Koh Chang. Sett deg på en av restaurantene eller barene ved stranda, bestill noe kaldt å drikke og nyt den herlige stemningen! Visse barer legger ut matter, puter og bord på stranden hvor du kan sitte godt og vente på nattemørket. 


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hoteller for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hoteller.   

Liste over alle våre hoteller i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise