Ramada Resort Khao Lak

Ramada Resort Khao Lak

 • • Eksklusivt resort ved stranda
 • • Høy kundetilfredshet

Velkommen til frodige omgivelser på Ramada Resort Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Ta rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom Plus for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suite med eget basseng for 1-2 personer. Seafront Villa for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ramada Resort Khao Lak er et luksuriøst hotellanlegg som ligger i et rolig område rett ved stranda i Khao Lak. Hotellet består av flere bygninger som ligger fint i det frodige området. Fint bassengområde med barneseksjon, solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og en kafé. Hovedrestauranten Sassi's Beach Club serverer thailandske og internasjonale retter og ligger nede ved stranda med herlig utsikt over havet. Her serveres lunsj og middag. I restauranten Kitchen serveres frokostbufféen.

Wifi inkludert i fellesarealene, og liten kafé. Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Thaiboksing, yoga og sandvolleyball inkludert. Biljard mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Yngre barn kan delta i selskap med en voksen.

Hotellområdet er stort og avstanden til stranda varierer med hvor i hotellområdet du bor. Fra hotellet er det cirka 700 meter til sentrum i Bang Niang med restauranter og butikker. Det er 3 kilometer til Khao Lak sentrum. Begrenset trafikk.

Ramada Resort Khao Lak jobber for å redusere bruken av plast og fra og med den 1. november 2019 benyttes ikke lenger plastflasker på hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Festmåltid på nyttårsaften.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).
 • All Inclusive.

Lunsj og middag serveres slik:

 • Lunsj – to retter fra en à la carte-meny (hovedrett og dessert).
 • Middag – tre retter fra en à la carte-meny (forrett, hovedrett og dessert).

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-10.30.
 • To-retters lunsj fra en à la carte-meny (hovedrett og dessert) kl. 12.00-14.30.
 • Tre-retters middag fra en à la carte-meny (forrett, hovedrett og dessert) kl. 19.00-21.00.
 • Ettermiddagskaffe kl. 15.00-16.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Restauranten The Kitchen er stengt inntil videre.

Alle hoteller – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranden finner du roen ved ett av de to bassengområdene. Kveldene avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et nybygd og fint hotell på stranda i Khao Lak. Hotellet har et stort utvalg av restauranter, basseng og her kan det bo opptil fem personer i et familierom - juniorsuite. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille familierom med eget basseng å bestille.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Velkommen til Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel ligger ved en hvit sandstrand og med utsikt over havet i herlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe av og nyte i ett av de mange bassengene, på stranda, med en velgjørende spabehandling eller en herlig vellaget måltid i en av hotellets restauranter.