Hive Khaolak Beach Resort

Hive Khaolak Beach Resort

  • • På den vakre Khao Lak-stranda

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Herlige Hive Khaolak Beach Resort ligger flott til ved stranda ett av våre beste voksenhotell. Her kan du se frem til en rolig voksenferie i rolige og vakre omgivelser.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom, Beachside for 1-2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Lugnt och tyst
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hive Khaolak Beach Resort er et hotell våre voksne gjester setter stor pris på. Det ligger på den gylne stranda i Khao Lak. Du bor i rolige omgivelser, uten at du må fire på kravene til beliggenhet. Nyt deilige bad i bassenget eller ta den korte promenaden ned til sjøen. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Noen rom har tilgang til basseng som kun deles med naborommet. Ved hotellets to bassengområder er det solsenger og parasoller.

Mat og drikke
Start dagen med frokostbufféen, som serveres i hotellets nyrenoverte bufférestaurant. Du kan spise og drikke godt i pool-/snackbaren og avslutte kvelden med en god drink mens du ser solnedgangen. Har du lagt til halv- eller helpensjon kan du innta middagen i samtlige restauranter på nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Trening og velvære
Vil du øke pulsen mellom soling og badene er det et nybygd, lite og enkelt treningsrom. 3-5 ganger i uka kan du også delta på yogatimer med profesjonelle instruktører (lokale). Etterpå kan du ta en velgjørende stund i badstua. På hotellet er det også et spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Du har som gjest her tilgang til alle fasiliteter på nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Bli kjent i området
I området rundt hotellet ligger det et fåtall restauranter og butikker, der du kan utforske det thailandske kjøkkenet eller kjøpe med deg noe lokalprodusert hjem. Det ligger et minimarked ved nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort. Vil du ta turen inn til det sentrale Khao Lak i ferien kan du ta hotellets shuttlebuss uten ekstra kostnad, som kjører inn til Khao Lak.

Øvrig på hotellet
WiFi i fellesområdene. Room service og vaskeriservice mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene