The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok ligger i den pulserende storbyen Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltrom eller i executiverom for å ha det enda litt bedre. Rett rundt hjørnet venter Bangkoks yrende folkeliv med fantastiske severdigheter, shopping, fornøyelser og kultur. På hotellet er det et basseng for en oppfriskende hvile etter en tur i byen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Executiverom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Sukosol Bangkok er en oase midt i hektiske Bangkok med fine rom, god mat og et basseng for deilig avkobling mellom alle de aktivitetene byen har å by på. Det kinesiske grønnsaksmarkedet, det kongelige palasset, en tur på kanalene og Snake Farm, der de utvinner et serum, er vel verdt et besøk. Ta en utflukt til severdighetene Floating Market og til "Broen over Kwai" utenfor byen.

Hotellet har et stort og herlig bassengområde med et basseng, behagelige loungemøbler, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær.

I restauranten Patummat kan du innta frokost-, lunsj- og middagsbufféer. Her serveres også à la carte-retter og kjøkkenet er inspirert av det thailandske kjøkkenet og Asia for øvrig. À la carte-restauranten Lin-Fa serverer det beste fra det kinesiske kjøkkenet og her bør du benytte sjansen til å spise Pekingand. I hotellets bar Sapphire Bar nyter du drinker men også en god Afternoon Tea. Får du lyst på noe søtt og godt skal du gå til hotellets Deli Shop, her er det kaffe og te, brød, kaker og bakverk som du kan ta med deg.

I hotellets spa er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger.

Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Romservice mot avgift. Til The Royal Grand Palace, det kongelige palasset, er det 6 kilometer, til varehuset Siam Paragon er det 2 kilometer og til nattmarkedet på Silom Road er det 4 kilometer. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Alle hoteller – Bangkok

Pathumwan Princess

Ønsker du å bo midt i Bangkoks yrende byliv er Pathumwan Princess Hotel et bra valg. Med bare noen få meter til fantastisk shopping og en bypark. Blir du på hotellet kan du slappe av ved bassenget i åttende etasje eller besøke det store treningsrommet som både har treningstimer og løpebane. Hotellet har også flere restauranter. Pass på å avlegge det flytende markedet og "Broen over Kwai", som ligger utenfor Bangkok et besøk.