En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

8097 vurderinger
Utmerket
 
5154
Veldig bra
 
2273
Bra
 
451
Mindre bra
 
127
Dårlig
 
93

Fem siste vurderinger

17.02.2020

av dollar123 Fredrikstad, Norge

Perfekt beliggenhet, flott hotell

Ved neste besøk i Bangkok bor vi garantert på dette hotellet igjen. Flott hotell med høy standard og meget bra service. Betjeningen er meget behjelpelige. Hotellet har et stort og flott basseng med egen basseng betjening og deilig håndkle. Rommene er store og meget rene. Hotellets private van er perfekt for transport, inkluderer også vann og tørkeklut. Maten på hotellet er veldig bra og ekstremt bra utvalg på roomservice. Prisene ligger på rundt 300-400 bath pr hovedrett. (90-120 kr pr rett) Hotellets beliggenhet er perfekt for de som ønsker en tur på et kjøpesenter med bra priser. MBK senteret ligger vegg i vegg og hotellet har egen direkte inngang til kjøpesenteret. Her har de alt fra barneklær, dame og herre klær, sko, vesker, leker osv. Siam paragon ligger 10 min gåtur fra hotellet og har flere eksklusive butikker og kjente merker. Et flott kjøpesenter med Ocean World i underetasjen som virkelig er verdt et besøk. Jeg kan absolutt anbefale dette hotellet.

 
25.07.2017

av jorilln Molde, Norge

The best hotell

Tusen takk for gode dager ved Pathumwan Princess Hotel. Dette er vårt 3 besøk her på kort tid. Flott hotell med god standard. God mat, hyggelig og imøtekommende betjening. Og det beste av alt er bassengområde. Nydelig og stille sted. Anbefaler hotellet på det varmeste. Takk for oss.

 
13.03.2017

av 200larsk Bangkok

Liten stopp på 2 dager i Bangkok

Sentralt hotell med tilknytning til stort kjøpesenter med mange butikker og gode resturanter. Hotellet lå rett ved skytrain National station. Hyggelig personal og riktig god service. Kommer til å bruke dette hotellet igjen ved et senere besøk.

 
11.01.2017

av jorilln Molde, Norge

Perfect place to stay

Nydelig 5 stjerners hotell midt I byen omtrent , med nærhet til alle opplevelser du måtte ønske. Fantastisk hjelpsom personale og veldig god service. Frokost - buffeen er utmerket og all annen mat og drikke ved hotellet også. Spa avdelingen er flott og spa behandlingen ble utført av ansatte som kunne jobben sin. Bassengområdet er vakkert og ligger flott plassert i 8 etg. Dette er vårt andre opphold ved Pathumwan Princess Hotel og og kommer mer enn gjerne tilbake .

 
26.12.2016

av Propl1 Grimstad, Norge

Flott hotell med god service

Anbefaler dette hotellet. God beliggenhet, pent og rent, flott rom (og stort, da vi ble oppgradert til suite). Det beste var imidlertid servicen. Vi fikk beholde rommet et par timer lenger på avreisedagen og umiddelbar hjelp med rengjøring da min datter ble syk siste natta. Kommer gjerne tilbake:-)