Deluxerom

Deluxerom uten uteplass. En dobbeltseng eller to bredere enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i ordinære senger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Strykejern og strykebrett. Vegg-til-vegg-teppe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom uten uteplass. En dobbeltseng eller to bredere enkeltsenger. I rommene med en dobbeltseng er ekstrasengen i feltseng. I de med to bredere enkeltsenger er det ekstraseng i ordinære senger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Strykejern og strykebrett. Vegg-til-vegg-teppe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong. En dobbeltseng eller to bredere enkeltsenger. I rommene med en dobbeltseng er det ekstraseng i feltseng. I de med to bredere enkeltsenger er det ekstraseng i ordinære senger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Strykejern og strykebrett. Vegg-til-vegg-teppe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn