En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

1975 vurderinger
Utmerket
 
644
Veldig bra
 
847
Bra
 
318
Mindre bra
 
99
Dårlig
 
67

Fem siste vurderinger

04.10.2018

av IwinTravel Oslo, Norge

Slitt hotell med dårlig service

Bestilte rom gjennom hjemmesiden til Galleria 10 og fikk beskjed om å kunne sjekke inn kl. 10 ved ledig rom, hvis ikke kunne vi sjekke inn kl. 14:00 Etter en lang reise ankom vi hotellet kl. 13:20 og fikk beskjed om at vårt rom Premier Deck ikke var klart men at vi måtte vente ca. 30 minutter til dette var rengjort. kl.14:00 spurte vi igjen og fikk beskjed om å vente ytterligere 15 minutter. Kl. 14:15 fikk vi igjen beskjed om at vi måtte vente litt til. Ca. kl. 15:00 fikk vi rom som var klart. Vi bodde der i 5 netter uten tegn på god service. Til dels sur, gretten og uengasjert betjening som snakker dårlig engelsk. Selve hotellet ligger langt inne i en trang gate i Soi 10 uten noen umiddelbar restaurant, bar eller 7/11. Det tar ca. 5-10 minutter å gå til NANA BTS station og enda lengre til 7-11 i soi 12 Premie Deck rommene er kun i andre etasje på hotellet og består av skjermet veranda. Gulvene på denne skjermet verandaen er av tre og treet var pill råttent. Kaffekoppen som sto på bordet ute på verandaen veltet når man gikk på gulvet da plankene sank 1-2 cm ned når man gikk på disse. Slitte og skitne stoler som står på verandaen og den oransje fargen smitter over på klær når man sitter der. Det finnes ingen tak eller parasoller på verandaen så man kan ikke unngå å bli våt hvis man er ute der når det regner. Verandaen er langt fra skjermet da det er fult innsyn fra bygget tvers over. Mindre viktig: -Det finnes WIFI på hotellet, men mobildekning på rommet var det omtrent ikke uansett hvilken operatør jeg forsøkte. -Slitt rom. Døren til dusjen ødelagt, lysbryter som var løs og lys som ikke virket. -Uprofesjonell betjening som jobber med utflukter og reiser ved inngangen til hotellet. -Alle priser er uten 7% Tax og 10% servicecharge. Dette kommer altså i tillegg til allerede høye priser. Vi ble lovet 20% på mat og drikke ved bestilling av Premie Deck rommet. Dette måtte vi krangle oss til ved utsjekk og det var kun på mat og drikke fra restauranten i 8. etasje. Dette gjaldt i ikke minibaren. Jeg har bodd på mange hoteller i Sukhumvit området i Bangkok og dette hotellet kommer jeg ikke til å sette min fot på igjen om jeg så får betalt. Skryter av 4 stjerner, men lever knapt opp til 3. Styr unna med mindre du vil kaste bort 2500 THB natta på et hotell som er nedslitt og yter null service.

 
07.01.2016

av GlobeTrotting515137 Fredrikstad, Norge

Beste hotellsengen i Thailand sålangt.

Jeg har nå bodd på 4 forskjellige hoteller i Thailand og jeg må si at harde senger har vært en gjennomgående problem for min del. Dette hotellet var bare helt fantastisk! Hotellet i seg selv er ganske stilrent og de ansatte er etter min oppfatning veldig service innstilte, og hjelper deg så godt de kan. Hotellet er billig i forhold til standarden og tilbyr frokost i 1 etasje og middag i øverste etasje med tilhørende tak-terrasse hvor man kan nyte både øl og gode drinker, samt har de et lite basseng som er deilig å ligge i. Hotellet er ganske sentralt og er i gåavstand til "skytrain" Det ligger ca 1 time fra flyplassen med taxi. Om du vil bo fint og rimelig (etter min mening) bør du ta turen innom her.

 
30.07.2015

av SkoWil Gardermoen, Norge

Flott hippt hotell

Moderne flott hotell med fine fasiliteter. Rommet var litt rangt. Vi var to voksne og ett barn på 8 år. På rommet var det kun planlagt plass til en koffert. De øvrige måtte plasseres/åpnes på gulvet, som medførte at det ble trangt. Svært knapp skapplass. Rommet var ellers flott. I frokostsalen ved resepsjonen var det smakfullt innredet, hyggelig betjening og et godt utvalg av mat. På taket var det et lite svømmebassen med sittegrupper rundt - kanskje litt for få. I samme etasje var det en liten restaurant og et sparsomt utstyrt treningsrom. Etter vår smak lå hotellet litt for langt fra Sukhumvit Rd. Men, vurderer allikevel å benytte hotellet ved neste besøk i BKK.

 
06.06.2015

av Øyvind Andre E Fauske, Norge

Svært bra hotell i Sukumhvit

Bodde på hotellet 8 netter i forbindelse med påsken 2015. Opplevde ypperlig service fra resepsjonen i forbindelse med hjelp til utskrift. Hyggelig og hjelpsom betjening i hele hotellet generelt. Frokosten var helt fin i forhold til prisen. God standard på rommene. Ble til og med oppgradert til et bedre rom noen dager uten tillegg i prisen. Jeg bor gjerne her på mitt neste opphold i Bangkok. Jeg kan også tipse om en drosjeeier som sitter ved enden av Soi 10. Hadde flere turer med han, og han har fine priser. På et av tilbudene lå han 2000 bath under tilbudet jeg fikk på flyplassen. Verd å sjekke ut.

 
01.07.2014

av AntonEng1 Bergen, Norge

Nydelig hotell midt i Bangkok

Kjempegod service. Vi kom midt under fotball VM og alle gikk kledd i fotballdrakter. Artig! Nydelig mat og fint med utebasseng i 8. etasje. Ligger litt tilbaketrukket fra Sukumvit, så det var flott med tilbringertjeneste med golfbil opp til hovedveien. Bra treningsrom og massasje. Stille og fredelig hotell med god atmosfære. Svært rimelige priser.