Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en herlig takterrasse med bar, basseng og loungemøbler der det er lett å finne roen etter en dag i Bangkoks folkevrimmel. Er du en natteravn kan du lade opp med middag i hotellets restaurant der en DJ dessuten underholder flere kvelder i uka før du begir deg ut i den varme natta. Hotellet har en perfekt plassering midt i shopping- og underholdningskvartalet i Sukhumvit.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Galleria 10 Hotel Bangkok har et basseng og en loungebar på takterrassen. Restauranten NOMAD ligger i 8. etasje og serverer internasjonal mat og det beste fra det thailandske kjøkkenet og seks kvelder i uka spiller en DJ deilig musikk, åpent daglig fra sen ettermiddag til etter midnatt. Baren @g ligger på gateplan og er et samlingssted etter dagens oppdagelser i byen eller for deg som skal videre ut i byen. Her serveres drikke, frokost samt te med tilbehør om ettermiddagen.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Vil du trene har hotellet et treningsrom. Bytrafikk.

Det er cirka 7 kilometer til det kinesiske fruktmarkedet og til togstasjonen og cirka 10 kilometer til Grand Palace.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 kan man også bestille dobbeltrom for 1-3 personer.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok ligger i den pulserende storbyen Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltrom eller i executiverom for å ha det enda litt bedre. Rett rundt hjørnet venter Bangkoks yrende folkeliv med fantastiske severdigheter, shopping, fornøyelser og kultur. På hotellet er det et basseng for en oppfriskende hvile etter en tur i byen.

Bandara Suites Silom

På Bandara Suites Silom bor du sentralt i Bangkoks Silom-distrikt. Leilighetene er romslige og velutstyrte og hotellet er en perfekt base for å oppleve attraksjoner og severdigheter skal oppdages i denne kosmopolitiske byen.