En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

818 vurderinger
Utmerket
 
252
Veldig bra
 
255
Bra
 
192
Mindre bra
 
82
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

11.12.2021

av 199ChristopherH199 Oslo, Norge

Fint, kaldt, dårlig service, dyrt

Kjempeflott hotell, med magisk beliggenhet. Det som trekker ned er service kontra pris. Alt i restauranten måtte bestilles både to og tre ganger, og ble servert nå og da. Maten var det ingenting å klage på heller, klassisk storkok, og sikkert praktisk i hektiske perioder med mye julebord osv. kommer gjerne tilbake, men da må prisen gjenspeile service, og størrelse på rom. Det jeg fikk var veldig lite, og kaldt med vindu høyt oppe på veggen. Tilsvarende en kjellerstue.

 
28.09.2021

av robertland72

Fint hotell

Go service fine rom , grei beliggenhet fint å gå tur ved hotellet , fikk inntrykk av at det var et bra spa anlegg der , vi testet det ikke ut denne gang . Blir vel å prøve det neste gang . Vi kommer gjerne tilbake .

 
06.03.2020

av OleJohan1971 Sarpsborg, Norge

Weekend i Varberg

Flott hotell med bademuligheter og spaavdeling. Ligger flott til ved havet, med kort gåtur inn til sentrum. Bra frokost og restaurant. Noe små rom, om du velger vanlig rom, men store om du velger noe over dette. Anbefaler å bo i hovedbygget, da dette har mest sjarm. Har bodd her noen ganger, så vi liker oss godt.

 
09.08.2019

av onkelstein Platanias, Hellas

Stor skuffelse

Siste stopp på vår bilferie. Nedturen startet i resepsjonen. Hun som mottok oss var mere opptatt med å snakke med sin kollega, enn å betjene oss. Voksen dame. Ble plasser i sidebygning i stedet for hotellet. Nedslitt konferansedel, til samme pris. Ringte dagen i forvegen til restauranten for å spørre om det var nødvendig å bestille bord. Fikk beskjed om at det kun var nødvendig hvis du ville ha skalldyrsbuffe. Kommer til resturanten kl. 19:00 og får beskjed om at så lenge vi ikke har bestilt, intet bord. Etter å forklart hva som ble sagt på tlf. Ber hovmester oss vente, så skal hun fixe. Vi setter oss i baren å venter. 19:45 går jeg atter og spør. Da har hun glemt oss, og har plutselig bord tilgjengelig. Bestiller kustplatte med sjømat inkludert sild. Etter 45 min kommer maten. Da uten sild. Prøver å få kontakt med kelner. Han bruker ytterligere 20 min på å snakke med kjøkken. Får sild, når resten av måltidet er forkjært. Ber om mere poteter til silden, men det kan vi ikke få. Alt i alt et særdeles dårlig inntrykk. Siste gang vi er på besøk her. Dårlig slutt på en ellers fantastisk ferie. Kjører du/dere forbi, så gjør det. Ikke stopp

 
22.07.2019

av Offisersbladet Lillestrøm, Norge

Helse, trim, friluft, bading og spa

Dette er stedet for de som vil bade, jogge, trene styrke, og liker spabehandlinger. Store deler av hotellet er satt av til det, på bekostning av rommene. 140 cm senger med 1 dyne er ikje som en dobbeltseng. Stor restaurant ned god mat. Beliggenheten ved stranden er eksklusiv! Du må like å vasse i folk ned badekåper ute som inne.