En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

852 vurderinger
Utmerket
 
264
Veldig bra
 
265
Bra
 
198
Mindre bra
 
85
Dårlig
 
40

Fem siste vurderinger

17.09.2022

av 801kjetill Oslo, Norge

Har ikke sjekket ut enda men kommer til å gå for noe annet hotell neste gang i Varberg.

Vil anbefale å ikke bo her når hotellet fult, ikke tilstrekkelig parkering, spa opplegget har begrenset kapasitet, for tidlig utsjekk (kl11) veldig rigid på utsjekk. Restaurant glemte drikke til mat, den ble levert etter måltid var spist opp. Ble møtt med latter av servitør da hun oppdaget at hun hadde glemt drikke. Servitøren prøvde å kompensere med gratis kaffe kl 2230 på kvelden. Litt sent på kvelden for kaffe spør du meg. Ingen alternativ kompensasjon . Rigid spasystem. Styr unna.

 
27.07.2022

av madelenfj Moss, Norge

Fantastisk hotell!

Dette hotellet er av topp kvalitet! Rommet var veldig rent og elegant. Behagelig temperatur og god luftkvalitet. Personalet på hotellet er meget behjelpelige og hyggelige! Frokosten var dessverre veldig skuffende for meg som må spise glutenfritt. Mens andre kunne velge mellom masse gode bakevarer og annet, så var det glutenfrie i en slags brødboks med veldig dårlig utvalg. Dette er ikke bra nok.

 
11.12.2021

av 199ChristopherH199 Oslo, Norge

Fint, kaldt, dårlig service, dyrt

Kjempeflott hotell, med magisk beliggenhet. Det som trekker ned er service kontra pris. Alt i restauranten måtte bestilles både to og tre ganger, og ble servert nå og da. Maten var det ingenting å klage på heller, klassisk storkok, og sikkert praktisk i hektiske perioder med mye julebord osv. kommer gjerne tilbake, men da må prisen gjenspeile service, og størrelse på rom. Det jeg fikk var veldig lite, og kaldt med vindu høyt oppe på veggen. Tilsvarende en kjellerstue.

 
28.09.2021

av robertland72

Fint hotell

Go service fine rom , grei beliggenhet fint å gå tur ved hotellet , fikk inntrykk av at det var et bra spa anlegg der , vi testet det ikke ut denne gang . Blir vel å prøve det neste gang . Vi kommer gjerne tilbake .

 
06.03.2020

av OleJohan1971 Sarpsborg, Norge

Weekend i Varberg

Flott hotell med bademuligheter og spaavdeling. Ligger flott til ved havet, med kort gåtur inn til sentrum. Bra frokost og restaurant. Noe små rom, om du velger vanlig rom, men store om du velger noe over dette. Anbefaler å bo i hovedbygget, da dette har mest sjarm. Har bodd her noen ganger, så vi liker oss godt.