Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

724 vurderinger
Utmerket
 
207
Veldig bra
 
235
Bra
 
179
Mindre bra
 
71
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

06.03.2020

Innlegg av OleJohan1971 Sarpsborg, Norge

Weekend i Varberg

Flott hotell med bademuligheter og spaavdeling. Ligger flott til ved havet, med kort gåtur inn til sentrum. Bra frokost og restaurant. Noe små rom, om du velger vanlig rom, men store om du velger noe over dette. Anbefaler å bo i hovedbygget, da dette har mest sjarm. Har bodd her noen ganger, så vi liker oss godt.

 
09.08.2019

Innlegg av onkelstein Platanias, Hellas

Stor skuffelse

Siste stopp på vår bilferie. Nedturen startet i resepsjonen. Hun som mottok oss var mere opptatt med å snakke med sin kollega, enn å betjene oss. Voksen dame. Ble plasser i sidebygning i stedet for hotellet. Nedslitt konferansedel, til samme pris. Ringte dagen i forvegen til restauranten for å spørre om det var nødvendig å bestille bord. Fikk beskjed om at det kun var nødvendig hvis du ville ha skalldyrsbuffe. Kommer til resturanten kl. 19:00 og får beskjed om at så lenge vi ikke har bestilt, intet bord. Etter å forklart hva som ble sagt på tlf. Ber hovmester oss vente, så skal hun fixe. Vi setter oss i baren å venter. 19:45 går jeg atter og spør. Da har hun glemt oss, og har plutselig bord tilgjengelig. Bestiller kustplatte med sjømat inkludert sild. Etter 45 min kommer maten. Da uten sild. Prøver å få kontakt med kelner. Han bruker ytterligere 20 min på å snakke med kjøkken. Får sild, når resten av måltidet er forkjært. Ber om mere poteter til silden, men det kan vi ikke få. Alt i alt et særdeles dårlig inntrykk. Siste gang vi er på besøk her. Dårlig slutt på en ellers fantastisk ferie. Kjører du/dere forbi, så gjør det. Ikke stopp

 
22.07.2019

Innlegg av Offisersbladet Lillestrøm, Norge

Helse, trim, friluft, bading og spa

Dette er stedet for de som vil bade, jogge, trene styrke, og liker spabehandlinger. Store deler av hotellet er satt av til det, på bekostning av rommene. 140 cm senger med 1 dyne er ikje som en dobbeltseng. Stor restaurant ned god mat. Beliggenheten ved stranden er eksklusiv! Du må like å vasse i folk ned badekåper ute som inne.

 
13.05.2019

Innlegg av trinemarens Oslo, Norge

Nydelig plass

Vakker beliggenhet med utrolig flotte muligheter for turer langs stranden og kysten! Supre rom og fantastisk bra restaurant. Anbefales! Synes kanskje spa er litt lite i utvalg av muligheter - men kallhusbad og badstu er bra! Ta turen til festningen i Varberg, så fin! Og ikke minst det gamle mauriske kallhusbadet rett ved i sentrum.

 
27.10.2018

Innlegg av petter eilert s Oslo, Norge

Herlige dager på stranden i Varberg

Sommeren 2018 er utrolig bra. Vi bestemmer oss for å dra ti Varberg, bade, sykle, rusle. Får herlig rom på Varberg Kusthotell. Helt herlig rett på flott sandstrand, salt vann rett fra Skagerak, kyststien inn til sentrum, låne en sykkel og trille av sted, Unikt og flott område. Anbefales.