Vakre Varberg med spennende utfluktsmål

Oppdag vakre Varberg med Apollo! Varberg ligger ved Hallandskysten og lokker med alt fra hav, strender og bøkeskoger til restauranter, utesteder og interessante utfluktsmål. For den som liker å bade venter badesteder som Apelviken og Fästningsbadet. Er du naturinteressert byr Varberg på surfing og stier i vakker natur for turgåere og syklister.

Populære hoteller – Varberg


Været

jan 1°c
feb 1°c
mar 3°c
apr 8°c
mai 13°c
jun 17°c
jul 19°c
aug 19°c
sep 15°c
okt 10°c
nov 6°c
des 3°c
8,4 av 10 Varberg
Våre gjesters vurdering, Basert på 34 vurderinger

Alle reisemål Sverige

Bjärehalvøya / Båstad

Oppdag Bjärehalvøya og Båstad med Apollo i sommer! Her møter strand og by i en perfekt harmoni med lange sandstrender, koselige restauranter og flotte utfluktsmål som kan friste både små og store. Det bølgende landskapet rundt Bjärehalvøya er midt i blinken for sportsaktiviteter som sykling, tennis, vandring og golf. Nå lanseres endelig Apollos familiekonsept Apollo Mondo Family på Hotel Riviera Strand i Båstad med alle mulige aktiviteter inkludert i prisen, som for eksempel gruppetrening, yoga, svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino.

Stockholm

«Nordens Venezia», ligger vakkert til der Mälaren møter Østersjøen, og en av byens store stoltheter er skjærgården. Reis til Stockholm for å rusle i Gamla Stan, besøke Det Moderne Museet på Skeppsholmen, ha det gøy på Gröna Lund, se Vasaskipet, danse til ut i de sene timer på Stureplan og fylle kofferten etter shoppingrunde i Norrmalm. Stockholm er en by det er lett å besøke.

Øland

Øland er en ekte sommerperle. Du kan oppleve alt fra Borgholm med sitt yrende byliv og den kjente slottsruinen til det ølandske Alvarets stille lyngheier og enger. Nyt av sol og bad på Sveriges nest største øy, ta en matbit i en kroppkaksbod (kroppkaka=raspeball), gå en tur i den vakre slottsparken ved Sollidens Slott, tell vindmøller eller nyt utsikten fra en av de berømte fyrtårnene, Långe Jan og Långe Erik.

Gøteborg og Bohuslän

Opplev den svenske vestkysten og Gøteborg med Apollo! Gøteborg, som av noen kalles lille London, er kjent for sin gjestfrie atmosfære og hippe byliv. Gøteborg er den perfekte byen for en helg med god mat, shopping og opplevelser. Få også med deg vestkystens vakre omgivelser og rolige atmosfære i de koselige sommerbyene som Strømstad, Kungshamn og Grebbestad.