Trening på Royal Park STHLM og Haga Health Club

Haga Health Club på hotell Royal Park STHLM er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie. Her er det et stort treningsstudio, utendørs treningsstudio, gruppetrening og en powerbox for deg som vil trene kampsport eller fokusere på performance-trening. 
Legg til at omgivelsene er perfekte for løping, sykling, swimrun og triatlon. 

Les mer om hotellet og bestill


Sport og aktiviteter

Her kan du lese mer om sport- og treningstilbudet på Royal Park STHLM. Observer! På grunn av de rådende omstendigheter er deler av Haga Health Club (treningsstudio, badstue, relax) stengt. Nedstengningen gjelder inntil videre.

Treningsstudioet på Haga Health Club

Treningsstudio

Velutstyrt treningsstudio med kondisjonsmaskiner, styrketreningsmaskiner og frie vekter av høy kvalitet. Utstyret kommer fra Eleiko, Life Fitness og Hammer strength. Det romslige gruppetreningsstudioet kan man fritt benytte til egen trening når det ikke er gruppetreningstimer. Treningsstudioet er alltid bemannet og har generøse åpningstider. Aldersgrense 15 år. 12 år sammen med foresatt.

Treningsstudioets åpningstider:

Hverdager kl. 6.00-21.00.
Helger kl. 8.00-20.00.

Powerbox på Haga Health Club

Powerbox

600 kvm stor Powerbox for funksjonell trening, kampsport og performance-trening. Her er det alt fra løfteplattform, skivestenger og Eleikovektplater til stakemaskiner, romaskiner, brutalbenk, boksering, boksesekker, kettlebells, battle ropes, dips- og chinsstativ, frivekter, medisinballer og mye annet. Boxen må oppleves. Den er unik!

Utendørstrening

Utendørstreningsfelt i tilslutning til hotellet. Det er velbygd og velutstyrt i eventyrlige vakre og kongelige omgivelser! Perfekt for deg som vil trene styrke utendørs.

Løping i Hagaparken

Løping i Hagaparken

Hagaparken er ideell for løping og her er det "uendelige" muligheter for løpetrening i skog, på grusvei, på skogsti og i bakker. Ta for eksempel en tur rundt Brunnsviken, 11 kilometer eller en bakkeintervalløkt på Frösundakullen (Hagakulle 75 moh). Er du lysten på trailløping er det mulig, med litt fantasi, å løpe trail hele veien til Gärdet (med reservasjon for noe asfaltløping). Vil du løpe en lang økt er 3-milsrunden rundt Edsviken veldig fin.

SwimRun i Hagaparken/Brunnsviken

Svømming & SwimRun

Puss på teknikken i hotellets 14-meters(!!!) oppvarmede basseng (ikke så langt vi vet det, men å jobbe på teknikken og vendinger er aldri feil) eller ta en svømmetur i Brunnsviken. Forutsetningene for open-water svømmetrening er perfekte. Start fra brygga eller stranda. Våtdrakter fra ARK kan leies.

Det er tre SwimRun-baner (nybegynnere, middels og avansert) der du også kan trene på egen hånd. Det er mulig å bestille SwimRun-leksjoner med en erfaren personlig trener (forhåndsbestilles).

Spa på Royal Park

Relax & innendørsbasseng

Slapp av i hotellets relax-avdeling og fyll opp med ny energi. Her er det et bredt og nøye utvalgt tilbud av behandlingsterapier. Spaet jobber med leverandører som benytter økologiske og vekstbaserte produkter.

Aktivitus testsenter Haga

Aktivitus testsenter

Aktivitus testsenter ligger i hotellets lokaler og er åpent alle dager i uka. Vil du for eksempel ta terskeltester, løpeteknikktester og VO2-maxtester eller få hjelp med din treningsoptimering har du kommet til rett sted.

Ukene 26-32 tilbys følgende timer:

Tirsdager: 17.00-18.00 Spinning (utendørs om været tillater)

Fredager: 07.00-08.00 Open Water svømming (ta med egen våtdrakt). Forkunnskaper: Du må kunne svømme minst 200 meter frisvømming.

Om Aktivitus testsenter Haga

Velkommen til Aktivitus, testklinikken for vanlige mennesker! Vil du få ut så mye som mulig ut av treningen din? Vil du vite hvilken puls du bør ha når du trener og hvor lenge? Er du nybegynner og usikker på hvordan du skal trene? Vil du trene bare for å føle deg bra? Vil du vite hvordan du skal bruke den nye pulsklokka di? Våre kunder er vanligvis mosjonister som kommer til oss ettersom de opplever at de har kjørt seg fast i utviklingen og trenger hjelp til å effektivisere treningen sin og i blant også bare få igjen gnisten. Tidsklemma som oppstår i sjongleringen av jobb, familie og sosialt liv er vanlig. Dette gjør at hver økt må ha en mening, mål og utføres på en passende måte om resultatene skal komme. Vi hjelper deg med dette.

Les mer og bestill på https://www.aktivitus.se/

 

 


Aktiviteter på hotellet

Inkludert
Gruppetrening, aldersgrense 15 år *
Treningsstudio, aldersgrense 15 år
Powerbox
Spinning*
Utegym
Løping
Sykling (på egen hånd, egen sykkel)
Bordtennis
Mot avgift og må forhåndsbestilles
Personlig trening
Kurs i f. eks. boksing & MMA
SwimRun-kurs
Utleie av kajakk (1. mai-30. sept)
Utleie av bysykler
SUP
Behandlinger i hotellets spa*

Aldersgrense i treningsstudioet og på gruppetreningstimer er 15 år. 12 år sammen med foresatt. 

*) Obs! På grunn av rådende omstendighetene er tilbudet av gruppetrening begrenset. Fasiliteter som treningsstudio og powerbox er åpne, men tilbudet av gruppetreninger med instruktør er begrenset. Hotellets spa tilbyr på nåværende tidspunkt heller ikke behandlinger.