Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

820 vurderinger
Utmerket
 
217
Veldig bra
 
288
Bra
 
193
Mindre bra
 
81
Dårlig
 
41

Fem siste vurderinger

09.11.2019

Innlegg av sjackwitz

Svein Erik

Fint hotell, hyggelig service, men for dårlig utvalg av mat på radisson. Samt lite mat i porsjonen. Når det ikke er noe annet alternativ i nærheten, må restauranten på hotellet kunne gi litt mer en minimum. Jeg behøver en restaurant som kan gi meg et måltid som gjør meg mett. samtidig ønsker jeg å komme dag 2 og kunne velge meg et annet måltid som også er spennende og mettende. Vegan alternativet er sikkert fint, men jeg er ikke der enda.

 
30.09.2019

Innlegg av 795even

kjell even

et vakkert hotell i vakre omgivelser, med meget god og blid service, og høy standard på hotellet. kommer aldri til å bo andre steder hvis jeg skal til stockholm. kvalitet! vi sees garantert, neste gang tar jeg med familien.

 
01.08.2019

Innlegg av kristianfensholt

Kristian Fensholt

Rommene og møblene var veldig slitte. Frokosten var fantastisk. Ingen AC gjorde at det var veldig varmt i rommet. Basseng og spa området åpnet ikke før klokka 9 på lørdager. Veldig fint uteområde med fint utsikt mot Naturhistorisk museum.

 
23.07.2019

Innlegg av BgBergen

Ikke som forventet

Basseng for barna kun til 12, dette er meget underkommunisert på web og ved bestilling. Utdaterte rom, dårlig wifi. Dyr restaurant, savner mer utvalg til frokosten. Rommene vi fikk tok oss tilbake til 1995, ikke på en god måte.

 
13.07.2019

Innlegg av Erling F Midt-Norge, Norge

Ok

Hadde bestilt ekstraseng. Måtte spørre i resepsjonen 3 ganger før vi fikk ekstrasengen opp på rommet. Dag 2 hentet de håndduker, men vi fikk ikke nye. Måtte ringe resepsjon 2 ganger før vi fikk håndduker. Det ble ikke fylt etter kaffe på rommet noen av dagene. Veldig varmt på rommet. Ingen aircondition. Ellers ok beliggenhet til vårt bruk. Bra standard forøvrig. Ok frokost. Dyr parkering