Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

6565 vurderinger
Utmerket
 
3823
Veldig bra
 
2218
Bra
 
375
Mindre bra
 
88
Dårlig
 
61

Fem siste vurderinger

12.06.2020

Innlegg av eskilfoss Oslo, Norge

Moderne og sentralt

Moderne og rent hotell, plassert meget sentralt i Stockholm. Hyggelig betjening rene rom med senger som gir OK sovekvalitet. Roomservice er bra - kort ventetid og samme kvalitet på maten som man får servert i Restauranten.

 
21.02.2020

Innlegg av TorsNie Stavanger, Norge

Bra hotell

Et bra hotell med fin beliggenhet. Kort avstand til sentralstasjonen. God frokost og fint rom. Service i resepsjonen kan klart forbedres, det hjelper med et lite smil 😉 Periodevis ser det ut som det lett blir lang kø og mye venting i skranken. Innsjekk går seint.

 
13.02.2020

Innlegg av S9224YBkristineb

Sentral og flott beliggenhet

Sentral beliggenhet rett ved siden av jernbanestasjonen og med gangavstand til både handlegater på Norrmalm og til Gamla Stan. Fantastisk utsikt fra de øverste etasjene! (Vi bodde i 14 etasje) Gode senger og fint rom, men savnet en ekstra lenestol rommet. Det hadde vært plass til det, og rommet kostet litt mer enn standard dobbeltrom. Frokosten var veldig bra med et svært godt utvalg. Det eneste som trekker litt ned var mangel på vennlighet fra staben, både i resepsjonen og ved frokosten. "Det lille ekstra" som gjør at man føler seg velkommen som gjest og gjør at man gjerne kommer igjen manglet.

 
10.02.2020

Innlegg av bjorn0769 Oslo, Norge

Topp hotell for forretning og ferie

Ett meget fint hotel, med lett tilgang til hele Stockholm. Veldig bra rom, og fine fellesareal. Møbler i bar er veldig lite komfortable,og veldig mye musikk til tider (særlig når kvaliteten på høytalere ikke er den beste. Var bedre når DJ spilte. Utvalg av øl på fat kan bli veldig mye bedre. Fint med lokale mikrobryggeri, men budre også tilby kjente intenasjonale merker.

 
03.02.2020

Innlegg av Matta1959 Oslo, Norge

Flott opphold!

Meget bra hotell med perfekt beliggenhet! Stort fint rom, med kjempegod seng. Rommet var godt utstyrt. Frokosten var meget bra. Noe støy og til tider meget folksomt i lobbyen og i barområdet, grunnet stort konferanseselskap på hotellet.