En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

6642 vurderinger
Utmerket
 
3860
Veldig bra
 
2245
Bra
 
378
Mindre bra
 
93
Dårlig
 
67

Fem siste vurderinger

31.07.2021

av tordp943 Protaras, Kypros

Misfornøyde

Vi er dessverre veldig misfornøyd med oppholdet vårt, og har ingen god opplevelse med å bo her. Vi har bestilt et opphold på fire netter. Velkomsten var ikke særlig hyggelig. Det var rusede folk i resepsjonen som oppholdte seg i resepsjonen og avstandsregler om 1 meter ble ikke overholdt i køen. Dette opplevde vi som veldig stressende. Rommet var trangt, og utrolig bråkete. Det er vanskelig å sove pga bråk fra omkringliggende utesteder. Vi har gitt beskjed om dette, men ingenting har endret seg. Vi har heller ikke hatt tilgang til kjøleskap - noe reisefølget vårt har hatt. Vi ringte samme dag vi kom vedrørende dette og ble lovet at det skulle bli ordnet, men ingenting skjedde. Vi purret opp, og først i kveld fikk vi tilgang til kjøleskapet. Vi bestilte hotellet sammen med familien vår som også bor på hotellet. De bestilte hotellet noen sekunder senere enn oss og fikk frokost for kun 400 kroner for alle dagene. Vi forsøkte å få samme pris eller i det minste med noe rabatt pga det, men det var ikke mulig. Litt rart da reisefølget vårt fikk det og dermed spiser frokost her her hver dag. Likevel betaler vi over 4400 NOK for dagene. Oppsummert er vi dessverre ikke fornøyde

 
12.06.2020

av eskilfoss Oslo, Norge

Moderne og sentralt

Moderne og rent hotell, plassert meget sentralt i Stockholm. Hyggelig betjening rene rom med senger som gir OK sovekvalitet. Roomservice er bra - kort ventetid og samme kvalitet på maten som man får servert i Restauranten.

 
21.02.2020

av TorsNie Stavanger, Norge

Bra hotell

Et bra hotell med fin beliggenhet. Kort avstand til sentralstasjonen. God frokost og fint rom. Service i resepsjonen kan klart forbedres, det hjelper med et lite smil 😉 Periodevis ser det ut som det lett blir lang kø og mye venting i skranken. Innsjekk går seint.

 
13.02.2020

av S9224YBkristineb

Sentral og flott beliggenhet

Sentral beliggenhet rett ved siden av jernbanestasjonen og med gangavstand til både handlegater på Norrmalm og til Gamla Stan. Fantastisk utsikt fra de øverste etasjene! (Vi bodde i 14 etasje) Gode senger og fint rom, men savnet en ekstra lenestol rommet. Det hadde vært plass til det, og rommet kostet litt mer enn standard dobbeltrom. Frokosten var veldig bra med et svært godt utvalg. Det eneste som trekker litt ned var mangel på vennlighet fra staben, både i resepsjonen og ved frokosten. "Det lille ekstra" som gjør at man føler seg velkommen som gjest og gjør at man gjerne kommer igjen manglet.

 
10.02.2020

av bjorn0769 Oslo, Norge

Topp hotell for forretning og ferie

Ett meget fint hotel, med lett tilgang til hele Stockholm. Veldig bra rom, og fine fellesareal. Møbler i bar er veldig lite komfortable,og veldig mye musikk til tider (særlig når kvaliteten på høytalere ikke er den beste. Var bedre når DJ spilte. Utvalg av øl på fat kan bli veldig mye bedre. Fint med lokale mikrobryggeri, men budre også tilby kjente intenasjonale merker.