Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Radisson Blu Waterfront, Stockholm ligger bare noen minutters gange fra Sergels Torg og de aller mest sentrale delene av byen. Bo i moderne omgivelser, start dagen med en rikholdig hotellfrokost og nyt så av alt hva byen har å by på. Du bor nært shopping, restauranter, fornøyelser og kultur i det sentrale Stockholm.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra hotell Radisson Blu Waterfront, Stockholm kan du nyte av en herlig utsikt over vannet, det som gjør Stockholm så fantastisk. Her har du all mulighet til å slappe av etter dagens aktiviteter.

Sentral beliggenhet
Radisson Blu Waterfront, Stockholm byr på et komfortabelt opphold i moderne omgivelser like ved Centralstationen og Stockholm Waterfront Congress Center. På noen minutter kan du gå til byens mest sentrale deler, eller kanskje frister en spasertur langs vannet forbi Stadshuset og videre ut på eventyr med båt mer? Uansett hva du velger kommer du deg dit på noen minutter fra hotellet. Og med beliggenhet bare et steinkast fra Centralen, gjør det enkelt å gå til hotellet, være seg om du kommer med fly, tog eller bil.

Bar og restaurant
RBG Bar & Grill, hotellets restaurant, er åpen til frokost og middag. Frokosten serveres som en herlig buffé mens middagen er en Chef's Choice med internasjonale, sesongbetonte retter. I lobbyen lokker en bar med cocktails og kaffe.

Hold formen
Om antallet skritt du får tatt i byen i løpet av dagen ikke skulle være nok er det et fullt utstyrt fitnessenter på hotellet. Det er åpent døgnet rundt og gratis å benytte for hotellets gjester.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi i alle områder. Parkering mot avgift. Resepsjonen er åpen døgnet rundt.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (to-retters lunsj) eller halvpensjon ekstra (tre-retters middag) mot tillegg. Drikke til maten er ikke inkludert.

Sesongvariasjoner

Grunnet de rådende omstendigheter stenger hotellets restauranter klokka 20.30.