Ekerum Resort Öland

Velkommen til herlige Ekerum Resort Öland! Med et bredt utvalg av aktiviteter og bekvemmeligheter ligger alt til rette for en komplett ferie i vakre omgivelser. Nyt herlig utsikt over Kalmarsund og nærheten til bad og roen i det ølandske Alvaret.


Rom/leiligheter

Standardrom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ekerum har lenge vært ett av Sveriges beste golfanlegg, med to veldig ulike baner. Men Ekerum er så mye mer enn golf – her er det padel, tennis, boule, løp- og terrengsykkelløyper, hinderbane, treningsstudio og spa.

Mat & drikke
Restaurant Öland, med en vakker utsikt over Kalmarsund, tilbyr førsteklasses smaksopplevelser med sesongens råvarer og høy klasse på alt fra råvarer og drikke til personale og service. På hotellet er det også en pizzeria, populær blant så vel gjester som lokalbefolkningen. Lokalene oser av 60-tallets Italia og også her benyttes førsteklasses råvarer. På Café Ekerum, 100 meter fra havet, kan du slå deg ned, nyte en kopp kaffe og bare slappe av.

Ta et glass musserende vin i Champagnebaren med Ølands kanskje mest henførende utsikt. Her finnes champagne, prosecco, cava og en rekke drinker basert på musserende vin. Nå og da arrangeres også champagnesmaking.

Spa-avdeling
Slapp av på Ekerum Resorts spa. Her er det et innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, regndusj og relax-avdeling. Det er også mulig å bestille ulike typer behandlinger mot avgift. Aldersgrensen i spaet er 15 år.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.
Serveres mellom kl. 8.00 og 9.30.

Verdt å vite

Viktig informasjon angående innsjekking:
Ankommer du etter klokka 17.00, ring +46 (0)485-800 00 når du er på plass så får du vite hvordan du sjekker inn.