Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik ligger vakkert til ved havet 4 kilometer nord for Visby havn. Her kan du nyte roen og deilige avslappende dager, og uansett om du velger hotellrom eller leilighet er havet aldri mer enn 100 meter unna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer. Større treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer, hvorav 2 barn. Femroms villaer for 6-8 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Visby Gustavsvik er en ferieby der du kan velge mellom å bo i rom der frokosten er inkludert, eller leiligheter med selvhushold. Cirka 100 meter fra anlegget er det en langgrunn badevik med sandstrand og en lang badebrygge med rampe for å lettere komme ned i vannet samt en badetrapp.

På området er det store grøntarealer som er perfekte for lek og moro. Brentballs racket, fotball, volleyball, basketball, kubb med mer finns til utlån i resepsjonen. Ved feriebyen er det også en kortere joggeløype og en natursti ”Hälsans stig” som byr på en fantastisk spasertur i omgivelsene.

Frokost til å ta med kan hentes i resepsjonen kl. 7.00-10.00. De som ikke har frokost inkludert kan kjøpe den på plass. I resepsjonen er det også iskrem, kaker/boller, drikke og lunsj å få kjøpt. Det er også enklere retter som smørbrød og salater å få kjøpt – perfekt å ta med seg på dagsturen eller stranda.

I juli og august er restauranten åpen på kveldstid (kl. 16.00-20.00) og serverer en klassisk sommermeny. Spis i restauranten eller bestill for å ta med via appen Happy order.

Vil du spasere inn til Visby kan du gå langs strandpromenaden eller ta buss 4 til Östercentrum. Resepsjonen har et begrenset antall sykler til leie. Vil du være sikke på å få tilgang til en sykkel når du kommer til Gotland, kan du reservere en sykkel online på www.gotlandscykeluthyrning.com

Det er mange parkeringsplasser på området og ladestasjon for el-bil finnes. Wifi er noe begrenset, men det er en surfesone ved resepsjonen der det er gratis wifi.

Måltider

Dobbeltrommene:

  • Frokost inkludert.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Frokosten sommeren 2021 er "frokost to go" som hentes i resepsjonen kl. 7.00-10.00.

Verdt å vite

  • Sengesett og håndklær er ikke inkludert, men det kan bestilles ved henvendelse til hotellet og koster 200 kr/sett.
  • Utvasking er heller ikke inkludert, men kan bestilles ved henvendelse til hotellet for 1 200 kr/leilighet (obs! ikke oppvask og søppeltømming). Når man bestiller utvask er det tidligere utsjekking, kl. 10.00 (for at personalet skal rekke å vaske).

Sengesett, håndklær og utvask bestilles minst tre dager innen ankomst ved å sende en e-post til hotellet på: [email protected]