En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

55% anbefaler hotellet

687 vurderinger
Utmerket
 
228
Veldig bra
 
274
Bra
 
135
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

20.02.2020

av P1870UJtoms Kolbotn, Norge

Junior Suite

Jeg ankom Visby med båt, det blåste kraftig og regner, så det var så vidt jeg så Scandic Visby rett over gaten. Ble møtt av en hyggelig mann i resepsjonen, som sa at rommet mitt var oppgradert til Junior Suite, noe som jeg satte veldig pris på i det dårlige været. Suiten bestod av gang med skap der det var badekåper, soverom med kjøleskap, arbeidsbord og lenestol. Stue med spisekrok og sofa-avdeling, TV, vannkoker og veranda med sofa, bord og stoler. Så til slutt et bad med badekar med massasje. Alt i Suiten var rent og pent, så nytt ut. Hotellet er delt opp i mange bygninger, der det er egen bygning for treningsrom og badstue, en bygning for resepsjon og noen rom, samt eget bygg for frokosten, samt flere bygninger med rom. Frokosten var variert og god som den alltid er på Scandic hotellene. Hadde mange fine dager i Visby og kommer gjerne igjen.

 
29.07.2019

av NB2019777

Sommer i Gotland

Bra hotell med gode fasiliteter (lekeplass, sykkelutleie, basseng, treningsrom) og flinke og hyggelige ansatte. Nært til alt, veldig komfortabelt hvis man skal ta ferga. Frokost kunne ha mer utvalg, men ryddig og rent.

 
22.09.2018

av eurobonus10 Oslo, Norge

Bu heller inne i byen!

Utsynet er ei fergekai, med passasjerbru som skuggar for sjøen. Ikkje nøgd med reinhald på rommet og sørvisen i resepsjonen. Bra frukost! Men tilrådar i heller no inne i byen. Det er også ofte billigare.

 
15.08.2018

av bravo680

Oppholdsrom

Meget bra, men som en familie på 11 savnet vi et "fellesrom" som møteplass om kveldene. Ellers var beliggenheten meget bra, det samme gjelder for uteområdet. Rommene var av vanlig hotellstandard med unntak av et oppgradert rom med stue, soverom og bad. Dette var førsteklasses!

 
13.01.2018

av RoyTuverud

Besøk med hund

Godt mottatt til tross for sen ankomst med siste ferje. Fint rom for oss med hund og adkomst til uteareal og tilrettelagt med hundeteppe og "godis" til den firbente. Bra frokost og serviceminded betjening.