TanumStrand

De bohuslänske omgivelsene er som skapt for bad- og spaopplevelser! Til TanumStrand ved klippene i Grebbestad valfarter ferieklare gjester for så vel avkobling, lek, strandbad som kulinariske opplevelser.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Ettromsvilla for 2-4 personer. Fireromsvilla for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,4 av 10
Basert på 14 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

TanumStrand kan du velge mellom å bo i dobbeltrom i hovedbygning, eller i en hytte nærmere havet. Her er det også et fint spa, et familiebad og flere populære restauranter. Alt i det naturskjønne miljøet og med mulighet til havsnære opplevelser.

SPA Horisont ligger i det vakre vindpinte landskapet, ved det salta havet og med den magiske utsikten har flere basseng, badstue, dampbadstue, havbadstue, lysrom og relax-rom. Her er det også varme heller, fotbad og en hyggelig buffé med frukt og te. SPA-avdelingen har aldersgrense 16 år.

I familiebadet ”Stora Blå” er det et innendørs svømmebasseng, et utendørsbasseng, en 25 meter lang vannsklie og boblebasseng. Her er det også et lite grunt basseng for de aller minste. Barn under 15 år må være i selskap med en voksen for å få bade i familiebadet. Det er ikke badevakter ved bassengene, og all bading skjer på eget ansvar. Mosjonssvømming kan du gjøre mellom kl. 7.00 og 9.00, før eventyrbadet åpner, de dagene det er åpent. "Stora Blå" er åpent daglig fra kl. 9.00 til 21.00. I blant stenger det en time på dagen for rengjøring.

Restaurant Latitud 58° serverer frokost, brunsj, lunsj og middag og har en magisk uteservering ved brygga ved hotellets gjestehavn. Kokkene på Restaurant Latitud 58° har komponert menyer basert på råvarer fra nordlige breddegrader. Menyer som passer like godt den mest kresne ganen som den sultne barnefamilien. Latitud 58° er en restaurant i nordisk design, der du har Skagerraks skiftende bølger rett utenfor vinduet. Restauranten har en inspirerende atmosfære med open kitchen der det kulinariske håndverket blir til et show for den besøkende.

Litt lengre borte på brygga ligger Sjøboden Udden som baker god pizza som du kan nyte både i sjøboden, på uteserveringen eller for å ta med ut til klippene eller hytta.

Om sommeren er hotellets after beach Dockside åpen, her serveres lekre cocktails, champagne, øl og enklere mat til god musikk av forskjellige band utvalgte dager. Ved lekeparken, der det også er minigolf og en hoppepute, ligger familiens sted for en kaffe og litt hvile – Café Vita-huset.

Lobbybaren serverer gode drikker, drinker og enklere snacks. I lobbybaren er det selskapsspill, shuffleboard og kortstokker som du kan låne mens du sitter i baren.

På TanumStrand tilbys aktiviteter ute på havet eller i strandkanten hele året. For eksempel kan du padle kajakk, SUPe, fiske krabber, gå turer, delta på østersskole eller spille minigolf.

TanumStrand ligger mellom Fjällbacka og Grebbestad i Bohuslän. Noen minutter med båt fra TanumStrands gjestehavn ligger de populære Väderöarna og Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dobbeltrom

  • Frokost inkludert.

Villa

  • Ingen måltider inkludert.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene