TanumStrand

De bohuslänske omgivelsene er som skapt for bad- og spaopplevelser! Til TanumStrand ved klippene i Grebbestad valfarter ferieklare gjester for så vel avkobling, lek, strandbad som kulinariske opplevelser.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Ettromsvilla for 2-4 personer. Fireromsvilla for 4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,2 av 10
Basert på 13 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

TanumStrand kan du velge mellom å bo i dobbeltrom i hovedbygning, eller i en hytte nærmere havet. Her er det også et fint spa, et familiebad og flere populære restauranter. Alt i det naturskjønne miljøet og med mulighet til havsnære opplevelser.

SPA Horisont ligger i det vakre vindpinte landskapet, ved det salta havet og med den magiske utsikten har flere basseng, badstue, dampbadstue, havbadstue, lysrom og relax-rom. Her er det også varme heller, fotbad og en hyggelig buffé med frukt og te. SPA-avdelingen har aldersgrense 16 år.

I familiebadet ”Stora Blå” er det et innendørs svømmebasseng, et utendørsbasseng, en 25 meter lang vannsklie og boblebasseng. Her er det også et lite grunt basseng for de aller minste. Barn under 15 år må være i selskap med en voksen for å få bade i familiebadet. Det er ikke badevakter ved bassengene, og all bading skjer på eget ansvar. Mosjonssvømming kan du gjøre mellom kl. 7.00 og 9.00, før eventyrbadet åpner, de dagene det er åpent.

Restaurant Latitud 58° serverer frokost, brunsj, lunsj og middag og har en magisk uteservering ved brygga ved hotellets gjestehavn. Kokkene på Restaurant Latitud 58° har komponert menyer basert på råvarer fra nordlige breddegrader. Menyer som passer like godt den mest kresne ganen som den sultne barnefamilien. Latitud 58° er en restaurant i nordisk design, der du har Skagerraks skiftende bølger rett utenfor vinduet. Restauranten har en inspirerende atmosfære med open kitchen der det kulinariske håndverket blir til et show for den besøkende.

Litt lengre borte på brygga ligger Pizzeria Udden som baker god pizza som du kan nyte både i sjøboden, på uteserveringen eller for å ta med ut til klippene eller hytta.

Om sommeren er Beach Cluben åpen, her serveres lekre cocktails, champagne, øl og street food til god musikk fra gjesteartister og DJ’s. Café Ponte, et spennende møte mellom Bohuslän og Italia, byr på kaffe og godsaker på bryggepromenaden.

Lobbybaren serverer gode drikker, drinker og enklere snacks som nøtter, konfekt og kaffe. Konfekten er laget av hotellets egen Pastry Chef, Niclas Ekblad som er med i Svenska Konditorlandslaget. Noen kvelder fylles også lokalet av avslappende stemningsmusikk. I lobbybaren er det selskapsspill og kortstokker som du kan låne mens du sitter i baren.

På TanumStrand tilbys aktiviteter ute på havet eller i strandkanten hele året. For eksempel kan du padle kajakk, SUPe, fiske krabber, gå turer, delta på østersskole eller spille eventyrgolf.

TanumStrand ligger mellom Fjällbacka og Grebbestad i Bohuslän. Noen minutter med båt fra TanumStrands gjestehavn ligger de populære Väderöarna og Tjurpannans Naturreservat.

Verdt å vite

Åpningstider og priser for familiebadet Stora Blå:

  • Mandag til torsdag stengt.
  • Fredag og lørdag kl. 10.00–14.00 og kl. 15.00–21.00.
  • Søndag kl. 10.00–14.00.

Voksne 100 kr, barn 6-15 år 70 kr og barn 3-5 år 40 kr. Barn under 3 år bader gratis.

Spa Horisont
16 års grense. Inngangsbillett 160 kr. Eventuelle behandlinger kommer i tillegg.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene