Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i hotellets hovedbygning. Dobbeltseng, skrivebord og gratis wifi. Baderom med dusj og wc. Noen dobbeltrom har balkong, andre har ikke uteplass men har en magisk utsikt over havet fra vinduet.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-4

Ettroms villa

TanumStrands 4-sengshytter ligger i Norra byn. Det er to varianter av hyttene, en med åpen planløsning og en med et separat soverom. Hyttene er ikke eksakt like og mindre avvik kan forekomme. Alle hyttene har et komplett kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin. Spisebord, sofa og TV. Baderom med dusj og wc. Wifi mot avgift. Hyttene med åpen planløsning har to ordinære senger og to veggfaste overkøyer. Markterrasse.

Sengetøy og håndklær kan leies for 190 kroner/person. Rengjøring er inkludert ved avreise, men ikke ikke oppvask og søppel.

Romstørrelse: Ca. 24-25 kvm
Antall personer: 2-4

Fireroms villa

Nyrenoverte hytter der det norske designbyrået Hipas Design har utviklet det nye konseptet for hyttene. Her er fargepaletten inspirert av havet og klippene, innredningen er lys og med røtter i skandinavisk design. Hyttene har tre soverom, ett nede og to oppe. Rommet nede har en køyeseng. Øvrige rom har dobbeltseng. Wifi mot avgift. Baderom med wc.

Sengetøy og håndklær kan leies for 190 kroner/person. Rengjøring er inkludert ved avreise, men ikke ikke oppvask og søppel.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 4-6, hvorav 2 barn