Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i hotellets hovedbygning. Dobbeltseng, skrivebord og gratis wifi. Baderom med dusj og wc. Noen dobbeltrom har balkong, andre har ikke uteplass men har en magisk utsikt over havet fra vinduet.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-4

Ettroms villa

TanumStrands 4-sengshytter ligger i Norra byn. Det er to varianter av hyttene, en med åpen planløsning og en med et separat soverom. Hyttene er ikke eksakt like og mindre avvik kan forekomme. Alle hyttene har et komplett kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin. Spisebord, sofa og TV. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi. Hyttene med åpen planløsning har to ordinære senger og to veggfaste overkøyer. Markterrasse.

Sengetøy og håndklær kan leies for 200 kroner/person. Rengjøring er inkludert ved avreise, men ikke ikke oppvask og søppel.

Romstørrelse: Ca. 24-25 kvm
Antall personer: 2-4

Fireroms villa

Hytter med tre soverom, ett nede og to oppe. Rommet nede har en køyeseng. Øvrige rom har dobbeltseng. Kombinert kjøkken/oppholdsrom. Komplett utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, og oppvaskmaskin. Spiseplass samt sofa og TV. Gratis wifi. Dusj og wc. Markterrasse.

Sengetøy og håndklær kan leies for 200 kroner/person. Rengjøring er inkludert ved avreise, men ikke oppvask og å ta ut søppel.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 3-5