En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

999 vurderinger
Utmerket
 
176
Veldig bra
 
269
Bra
 
309
Mindre bra
 
169
Dårlig
 
76

Fem siste vurderinger

19.04.2023

av Laksefiskeren Vennesla, Norge

Vi kom med våren.

Ankom en mandag midt på dagen samtidig med at våren hadde ankommet rett før oss. Klar blå himmel og god varme i sola. Vinden glimret også med sitt fravær, og det var godt å leve. Vi ankom et nydelig sted. En med navneskilt Magnus tok oss mot på en meget munter, hyggelig og hjelpsom måte. En mottakelse til etterfølgelse. Det ble noen småturer rundt om for å ta en titt, og om kvelden ventet en inkludert middag på oss. Denne var dessverre en stor nedtur for oss alle 6, og vi vurderte allerede da om å gå annet sted neste dag. Neste dag opprant til enda finere vær, slik at vi tok en gåtur langs sjøen til Grebbestad. En usedvanlig flott tur. Det meste stengt, men vi fikk oss en utepils og en tur på bakeri før returen samme vei. Derfor prøvde vi restauranten igjen denne kvelden, og da var alt så mye bedre, slik at vi alle ble fornøyde. Nå gjenstår frokosten som var helt ok, Et flott opphold som kan anbefales. Noen i selskapet brukte spa avdelingen hvilket falt i meget god smak. Takk for oss!!

 
07.04.2023

av Vera N

Helgetur

Vi har vært på Tanumstrand mange ganger: bilvei og båvei. Overnattet her flere ganger. Nydelig sted, kort gåtur inn til Grebbestad. Flotte turområder rundt. Nærhet til brygge og vann. Flotte nyoppusset rom, gode senger. Greit bad, altfor kaldt på gulvet da det ikke er varmekabler! Vi hadde med balkong: synd at denne ikke var vasket!! rommet var helt nyoppusset - stod ikke akkurat i stil.. Frokosten nydelig, men litt skuffet over utvalget i menyen til middag. Savnet supper, salater. (Fisken og skalldyrsbuffet nydelig) Parkering gratis, et pluss. Flott sted å være året rundt, men selvfølgelig best om sommeren.

 
17.03.2023

av Arild A

Super beliggenhet.

Alle ansatte er helt topp! Hyggelige og behjelpelige. Føler deg velkommen. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet. Rommene er rene og maten er fantastisk. Selv om hotellet var fullt og mye trafikk i restaurant og bar, hadde de ansatte full kontroll og tok seg tid til gjestene.

 
27.02.2023

av rayros79 Oslo, Norge

Veldig hyggelig vinterferie

Vi var to voksne og to små barn som hadde en fint opphold. De ansatte var hyggelige mot barna, de fikk gratis drikke i «baren». Samtidig hadde de underholdning som ansiktsmaling og skattejakt. Jeg savner kjøleskap/minibar på rommet, og kan se for meg at det blir svært varmt på sommeren. Et flott badebasseng med stor sklie, boblebad og barnebasseng. Veldig rent og pent overalt, til tross for at hotellet var under oppussing. Ble godt informert i forkant vha SMS. Rask innsjekk og utsjekk. Kvaliteten på frokosrbuffen var bra med godt utvalg. Kommer igjen en annen gang.

 
17.02.2023

av Lasse S

Dårlig hotellopplevelse

Vårt rom hadde ingen varme på badet. Ingen gulv varme eller varme til håndklær. I tillegg hold arbeidere på med rehabilitering rett under oss frem til kl 19 på kvelden og startet opp kl 07 dagen etter. Hamring, stikksaging, og generell riving som bråket mye gjorde at opplevelsen av en romantisk natt på SPA hotell forsvant.