En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

769 vurderinger
Utmerket
 
111
Veldig bra
 
218
Bra
 
238
Mindre bra
 
137
Dårlig
 
65

Fem siste vurderinger

11.09.2021

av 224trygvek

Fint område, men...

Idyllisk og stille sted, men dessverre for få ting å finne på for familier med litt større barn. Vi leide en av hyttene. Vi er fire personer og leide derfor en 6-manns hytte, men den er likevel nokså trang, særlig salongen i rommet som er kombinert stue og kjøkken. I infoen står det "gratis WiFi", men dette viste seg å gjelde kun for hotellrommene. Aksesspunktet er der, men det er altså mot avgift. Altfor varmt vann i krana = potensielt farlig for mindre barn! Bør justere ned temperatur. Kokeplate på kjøkkenet har ingen bruksanvisning og er vrien å få til.

 
08.08.2021

av sigurdd2018 Utiaca, Spania

Dette her, var ikke mye å skryte av gitt .....

Styr unna denne plassen , det finnes bedre. 45 min. å vente for innsjekk, betalte for hotelrom med havutsikt, fikk sjøglimt. Prisene på standard fl. rødvin stertet på 800.- kr. Den såkalte midddagsbufeen, var nor av det billigste det går ann å kalle for mat. Alt av varm mat på frokosten var kald, inkl. kokte egg. Personalet var hyggelig men med "senket hode " Mvh. Sigurd & kone, Norge

 
01.08.2021

av Aina25 Kristiansand, Norge

Styr unna

Tanumstrand inviterer til familieferie og fyllefest på dagtid samtidig. Den kombinasjonen fungerer særdeles dårlig. Sørpe fulle voksne i alderen 20-55 raver rundt på hotellet fra morgen til kveld, noe som resulterer i at barna ikke kan leke utendørs. Dette er ikke ett overnattingssted som passer for familier så undrer meg over hvorfor det blir markedsført som familievennlig på nettsiden. Service og informasjon er også fraværende og det fremstår kaotisk i resepsjonen. Før innsjekk forhørte vi oss i resepsjonen angående inngang til badeland. Fikk da beskjed om å møte opp kl 15.50 for å kjøpe billetter. Kaos i resepsjonen ved ankomst, ingen mulighet til å holde god nok avstand. Stod 30 min i kø for å sjekke inn. Stod deretter 30 min i kø for å kjøpe inngang til badeland, men det var dessverre blitt fullt. Fikk utdelt kølapp og ventet deretter 2 timer til før vi endelig kom inn i badeland. Badelandet er lite og det er veldig kaldt vann så det ble heller ikke mye bading. Hytten var som forventet: sliten og med betydelig behov for oppgradering. Den var dårlig rengjort med matrester på gulvet, så hytteoppholdet startet med at vi selv måtte rengjøre hytten. Vårt beste råd er å styre unna dette hotellet! Fryktelig dårlig opplevelse og vi kommer definitivt ikke tilbake.

 
10.07.2021

av Truls A

Hold dere unna

Dyrt og absolutt ikke å anbefale om dere kommer i båt, meget dyr gjestehavn kloakklukt inne i havna og på dockside restauranten, mat på Dockside er ikke hva du finner på bilder i appen, bestilte chicken fingers som på bolde viste 7 stk, det ble servert 2 stk med unnskyldning om at dette er tapas. Finnes mange flotte plasser og bra plasser å spise på langs vestkysten av Sverige, men dette er tragisk!!!!

 
13.08.2020

av tonea291

Kjempefornøyd

Leide en stue i 3 netter som hadde alt vi trengte. Perfekt for 2 voksne. Det var stille og rolig omgivelser. Det var noe galt med kjøleskapet ßom ikke ble kaldt men da vi så i fra fikk vi bytte hytte med en gang samt gratis frokostbillett. Topp service. De var meget nøye med hygiene. Antibac på alle steder. Toaletter resepsjon osv. Vi spiste et nydelig rekesmørbrød på uteserveringen stort pluss for glutenfritt kjempegodt brød. En av de beste gin tonic. Det som utmerker seg er meget serviceinnstilt personale. I disse Corona tider vil jeg si at det fungerte veldig bra med god avstand og antibac tilgjengelig over alt.her tok de smittevern på alvor Vi var en av få nordmenn så det var deilig å være norsk i Sverige. Hit kommer vi garantert tilbake.