Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

726 vurderinger
Utmerket
 
109
Veldig bra
 
213
Bra
 
229
Mindre bra
 
125
Dårlig
 
50

Fem siste vurderinger

13.08.2020

Innlegg av tonea291

Kjempefornøyd

Leide en stue i 3 netter som hadde alt vi trengte. Perfekt for 2 voksne. Det var stille og rolig omgivelser. Det var noe galt med kjøleskapet ßom ikke ble kaldt men da vi så i fra fikk vi bytte hytte med en gang samt gratis frokostbillett. Topp service. De var meget nøye med hygiene. Antibac på alle steder. Toaletter resepsjon osv. Vi spiste et nydelig rekesmørbrød på uteserveringen stort pluss for glutenfritt kjempegodt brød. En av de beste gin tonic. Det som utmerker seg er meget serviceinnstilt personale. I disse Corona tider vil jeg si at det fungerte veldig bra med god avstand og antibac tilgjengelig over alt.her tok de smittevern på alvor Vi var en av få nordmenn så det var deilig å være norsk i Sverige. Hit kommer vi garantert tilbake.

 
14.04.2020

Innlegg av bengan1952

Engman

Veldig bra sted med koselige hytter fine gåturer og en koselig liten by, og god mat på hotellet, anbefales. Mange utesteder i Grebbestad er også ett stort pluss og god mat på første stedene, og det er også bra med klesbutikker

 
25.02.2020

Innlegg av 121natalia_ Son, Norge

Varierende kvalitet

Fikk en tur til Tanum strand i gave av min mann på Valentinsdagen ❤ Først til det positive: Hyggelig innsjekk, vennlig personal, ved utsjekk var satt kaffe/kaker på skranke så man kunne ta med en kopp kaffe på vei hjem. Nydelig mat i restauranten. Vi spiste der begge kveldene og maten var av svært høy kvalitet. Godt og fresht 😊 Frokost var også god med alt du trenger og vel så det. Nylaget omelett, små pannekaker, variert pålegg, frukt og vaffler. Veldig bra. Smilende og hyggelig personale i restauranten. Spa: Fikk en nydelig massasje av en flink behandler 👏 Det som trekker ned: Selve SPA avdeling er slitt og ikke godt nok rengjort. Det er mye vann på gulvet som ikke tørkes bort. Gjestene kaster brukte håndklær/badekåper på sofaene og benkene slik at det er vanskelig å finne et plass å sette seg. Skitne glass/tallerken ryddes ikke fort nok og skaper sjuskete stemning. Veldig fin/rolig basseng i første etasje. Ellers er avdelingen i andre etasje liten og når det er mye gjester blir det nesten litt trengsel. Koselig badstue ute på brygga med mulighet å bade i sjøen.Pluss for vann/frukt/snacks i Spa avdelingen. Det som virkelig trekker ned er vegg til vegg tepper overalt. I trappene er teppene så skitne at det er nesten ekkelt å se på. Vi bodde på rom 225 mellom 14-16 februar. Skulle ha "exekutiv" rom, med litt bedre standard, men kunne ikke skjønne hva som var ekstra med dette rommet? Helt ordinær rom med vegg til vegg tepper, det luktet skitt og støv på rommet, måtte lufte konstant. Når ledelsen bestemmer å gjøre noe hyggelig må dere gjennomføre det. Fint å finne 4 minisjøkolader, badekåper og tøfler på rommet. Men når en finner badekåper opp ned, sjokoladene slengt over og tøflene på toppen det hele i en haug, føler en seg ikke særlig velkommen. Renhold på rommet var svært dårlig 🥴 mine bukser ble lagt på en kleshylle, der ble det ikke tørket støv på evigheter, se bilder. Når en våkner og ser rett på stolryggen med de ekleste flekkene og ser på skitne gardiner, skaper ikke dette følelse av luksus. Utrolig skuffende 😬😡 Pluss for Rituals produkter på rommet. Men hvorfor finnes det sjampo og dusjsåpe men ikke hårbalsam? På et Spa hotell? Konklusjon: Det er tydelige forbedringer i forhold til det jeg leste her på Tripadvisor. Ledelsen anstrenger seg og det er bra. Men renhold... her er det laaaang vei å gå, og fjern teppene... Jeg fikk nesten støvallergi 😥 Jeg tror ikke jeg kommer til å bo på dette hotellet igjen med mindre rommene blir pusset opp. Men kommer gjerne en sommerdag for å spise deilig middag 🤩😋 Fint beliggenhet forresten med en kort spasertur til Grebbestad.

 
22.02.2020

Innlegg av Taroas

Et flott sted med god mat og beliggenhet!

Vært har mange ganger. Flott sted, god mat og hyggelig personale. Sengene er noe harde, man rommene er flotte. Velger du havutsikt, så har du det bra på Tanumstrand. Beliggenheten er helt fantastisk og man kan gå mange turer i området. Sjømatbuffeten på fredager er nydelig. Servitøren Claes (Clas?) er en herlig type!

 
16.11.2019

Innlegg av anorvald Halden, Norge

Bra, men delvis slitt

Hotellet byr på mange muligheter. Bassenget er noe kaldt og litt liten dybde og lite. Pluss for sklie ig muligheter for å svømme ut. Varmvannsbassenget er for spaavdelingen, men også lite og ikke nok varmt. Restauranten er fin og serverer god mat. Konferansedelen er ok. Ikke noe topp moderne, men fungerer bra. Rommene varierer i kvalitet. Rommet jeg fikk var noe slitt i parkett, vegger og dørkarmer. Burde også hatt bedre renhold og tips å modernisere hele hotellet til 2020-standard. Merker at det ikke er bygd de senere årene. Vannet i springen var dårlig trykk og vanskelig å justere. Suste også fra radiatorene på rommet.