Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

549 vurderinger
Utmerket
 
305
Veldig bra
 
146
Bra
 
59
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

02.03.2020

Innlegg av teletubbi Kopervik, Norge

Rekreasjonstur til Gøteborg

Var på tur til Gøteborg for å lade batteriene, og en tur til Scifi world messe. Ville prøve dette hotellet. Og ble positivt overasket. Fikk et meget fint rom i 3 etg. Meget service innstilte folk i resepsjonen, og bistroen. Meget god frokost, og et stort utvalg. Fin spa avdeling. Så her kommer jeg tilbake

 
02.03.2020

Innlegg av roppeg720654

Årlige tur

Hotellet ligger sentralt. Ok frokost: Men synes pris på overnatting begynner å bli høy. Vi ble spurt om vil oppgradere rommet, det kostet kr. 500,- Det var dessverre ikke vært pengene. Baren i Lobby var også mye triveligere og mer komfortabel før den ble pusset opp. Hotellet er helt OK, men det var triveligere der før det ble pusset opp.

 
24.02.2020

Innlegg av rogerdekk

Familie tur

Velger oftest dette hotellet,men syntes enkelte personal kunne gått smilekurs. Stort sett bra personale. Frokosten er helt konge. God mat og drikke i baren. Denne gangen fikk vi rom nære heis. Tommel opp! God mat er viktig! 👍

 
22.02.2020

Innlegg av Traveler401505 Oslo, Norge

Hyggelig helg

Hotellet er pusset opp og er utrolig lekkert. Flott rom som var rent og delikat. Baren på hotellet var bra, men vanskelig å finne sted å sitte. Flott frokost med mye variert mat å velge imellom. Hotellet ligger sentralt til, og et pluss når man kommer med bil er at man slipper å finne parkeringsplass!

 
16.02.2020

Innlegg av Shaniasiam Porsgrunn, Norge

Weekend tur

Hotellet ligger meget sentralt. Store rom med veldige gode senger. Frokosten var god. Eneste ting som trekker ned er at de spilte veldig høy musikk til ca halv ett på natten, så har man rom inn mot atrium forstyrrer dette. Sørg for og få rom ut mot byen. De tilbyr også valid parking mot gebyr som fungerte. Bor gjerne her igjen om de kan garantere rom ut mot byen.