En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

710 vurderinger
Utmerket
 
378
Veldig bra
 
187
Bra
 
81
Mindre bra
 
33
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

26.12.2021

av christoffer964 Skien, Norge

Rommet var ikke rent

Rommet var ikke rent. Puter og stoler var flekkete og tydelig tilgriset. Fant også hår i sengen. Gav beskjed om dette til en av renholdere vi traff i gangen og ble lovet at dette skulle hun ordne. Det ble ikke gjort gav da beskjed i resepsjonen og fikk da også lovnad om at de skulle få over rommet uten at noe skjedde.

 
18.12.2021

av Tore R Miami, Florida

Fint førjulstur til Gøteborg

Selv om datasystemet var nede når vi kom, fant de en løsning med manuell innsjekk. Nøyt eksecutive lounge og frokostbuffeten var som alltid topp med rabarbragrøten som høydepunkt. Kjempefint opphold hos Radisson Scandinavia i Gøteborg.

 
23.11.2021

av kimeholm Oslo, Norge

Sentral beliggenhet og bra atmosfære

Reiser du med bil kan det være lurt å booke parkering på forhånd. Vi sjekket inn sent og fikk siste parkeringsplassen i hotelletsgarasje, her var det god plass til bil både på plass og nedkjøringen. Svært sentral beliggenhet og praktisk med trikk og buss rett utenfor hotellet. Store rom med gode senger men litt kjedelig interiør. Frokosten var det dårligste her, med lite utvalg og lav kvalitet.

 
15.11.2021

av Nilz59

Flott hotel, men...

Dessverre tar det alt for lang tid å ved innsjekk. Selv om det var 4 desker i sving måtte vi vente i nesten 50 minutter. Hyggelig personale, men store problemer med å kode nøkler til rommene. Vi måtte fly opp og ned 4 ganger for nøkkelkortene virket. Vi parkerte selv i parkeringskjeller og ble ikke slippet inn for å hente bilen før vi gikk tilbake til resepsjonen for å be dem pent åpne. Når vi så skulle ut med bilen ventet vi 10 minutter ved porten før vi ringte, TRE ganger for å få åpnet porten. MEN hotellet er pent etter oppussingen og personalet er hyggelige, men altså ikke effektive. Der har de mye å lære. Velger muligens ikke dette hotellet neste gang vi skal til Gøteborg.

 
01.11.2021

av vherma447061 Fredrikstad, Norge

Flott hotell med god beliggenhet.

Vær obs på at dette kanskje ikke er hotellet for barnefamilier, ellers veldig bra. Fine rom, litt lytt. Veldig flott frokost, men kan ha flere utvalg for de med matvareallergi. For min del var det ikke mye jeg kunne spise da jeg har egg, frø, melk, alle typer mel. Savnet flere kokosprodukter, salat, kjøtt som kylling osv.