Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

583 vurderinger
Utmerket
 
318
Veldig bra
 
155
Bra
 
63
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
22

Fem siste vurderinger

27.07.2021

Innlegg av dilarayamm

Ikke så veldig hjelpsom personalet

Synes oppholdet var litt dyrt med tanke på at snacks, frokost eller parkering var inkludert.. da jeg sa at det ikke sto noe om at ting fra kjøleskapet kosta ekstra gadd ikke hun dama som var der gjøre NOE med det heller..

 
23.07.2021

Innlegg av wenchebjoerngaard Drøbak, Norge

Ikke til forventning

Dyrt opphold, skuffende verdi. Lite rom for fire personer. Manglet utstyr for to av fire. Tørr mat i Atrium. Dyr parkering. Dårlig service. Lite kunnskap blant de ansatte. Lange køer og lite hjelp i resepsjonen. Styr unna!

 
02.03.2020

Innlegg av teletubbi Kopervik, Norge

Rekreasjonstur til Gøteborg

Var på tur til Gøteborg for å lade batteriene, og en tur til Scifi world messe. Ville prøve dette hotellet. Og ble positivt overasket. Fikk et meget fint rom i 3 etg. Meget service innstilte folk i resepsjonen, og bistroen. Meget god frokost, og et stort utvalg. Fin spa avdeling. Så her kommer jeg tilbake

 
02.03.2020

Innlegg av roppeg720654

Årlige tur

Hotellet ligger sentralt. Ok frokost: Men synes pris på overnatting begynner å bli høy. Vi ble spurt om vil oppgradere rommet, det kostet kr. 500,- Det var dessverre ikke vært pengene. Baren i Lobby var også mye triveligere og mer komfortabel før den ble pusset opp. Hotellet er helt OK, men det var triveligere der før det ble pusset opp.

 
24.02.2020

Innlegg av rogerdekk

Familie tur

Velger oftest dette hotellet,men syntes enkelte personal kunne gått smilekurs. Stort sett bra personale. Frokosten er helt konge. God mat og drikke i baren. Denne gangen fikk vi rom nære heis. Tommel opp! God mat er viktig! 👍