Bjärehalvøya & Båstad – by og strand i skjønn forening

Oppdag Bjärehalvøya og Båstad med Apollo i sommer! Her møter strand og by i en perfekt harmoni med lange sandstrender, koselige restauranter og flotte utfluktsmål som kan friste både små og store. Det bølgende landskapet rundt Bjärehalvøya er midt i blinken for sportsaktiviteter som sykling, tennis, vandring og golf.

Nå lanseres endelig Apollos familiekonsept Apollo Mondo Family på Hotel Riviera Strand i Båstad med alle mulige aktiviteter inkludert i prisen, som for eksempel gruppetrening, yoga, svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino.

Populære hoteller – Bjärehalvøya / Båstad


Været

jan 1°c
feb 1°c
mar 4°c
apr 9°c
mai 14°c
jun 17°c
jul 20°c
aug 19°c
sep 15°c
okt 11°c
nov 6°c
des 2°c
8,8 av 10 Bjärehalvøya / Båstad
Våre gjesters vurdering, Basert på 73 vurderinger

Alle reisemål Sverige

Stockholm

Oppdag Stockholm med Apollo! Slå deg ned ved en populær restaurant i Stockholm og slentre rundt i Gamla Stan, begi deg ut på en golfrunde på Värmdö eller hopp på skjærgårdsbåtene som går fra Nybroplan eller ta en dagstur ut til Sandhamn.

Gøteborg og Bohuslän

Opplev den svenske vestkysten og Gøteborg med Apollo! Gøteborg, som av noen kalles lille London, er kjent for sin gjestfrie atmosfære og hippe byliv. Gøteborg er den perfekte byen for en helg med god mat, shopping og opplevelser. Få også med deg vestkystens vakre omgivelser og rolige atmosfære i de koselige sommerbyene som Strømstad, Kungshamn og Grebbestad.