En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

805 vurderinger
Utmerket
 
216
Veldig bra
 
271
Bra
 
167
Mindre bra
 
113
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

13.11.2021

av Worldexplorer105

Overnatting weekend

ikke spesielt imponert, sengene har ingen madrass så man ligger direkte på fjærene. Kun en tynn overmadrass å sove på som gjør det veldig hardt. Fant mugg flere steder i dusjen. Rommene er store men bør pusses opp. Bassengområdet var fint.

 
24.10.2021

av stinepine89

Slitt

Rommene fremstår som slitt, lister på bad, fliser, toalettet og møblene på rommet er utslitt. Det er på tide med oppussing for å få tilbake standarden. Sengene var også vonde. Syns ikke prisen for en natt står i stil med kvaliteten. Det er flere fasiliteter på hotellet som er fint å benytte seg av, men bassengområde framstår også som slitt. Boblebadet skulle holde 38 grader, det var kaldere der enn i store bassenget. Ved utebassenget er flisene slitt og ødelagt langs kanten. Synes også det er dårlig utvalg på frukost bufféen, her var det bare noe varm mat samt skinke og ost som pålegg. Ingen syltetøy, oppskåret frukt eller annet kaldt pålegg. Det var også dårlig utvalg i brød. Ellers er hotellet sentralt og har en god atmosfære. Men ikke gratis parkering.

 
12.10.2021

av Escape770779

Slitt!

Godt utstyrte leiligheter, men noe slitt. Bassengområde veldig slitt. Ikke ok å måtte betale full pris for en uke tilgang til basseng når stort basseng og flere badstuer er ute av drift hele uka. Heller ikke ok at teknikerne etterlot skitne fotspor på bunnen av bassenget etter endt jobb. Dette burde vært renset før bassenget ble fylt opp igjen. Skarpe og farlige kanter på utebasseng. Dette er for dårlig. Servicen er som vanlig upåklagelig, og 'hyttelukten' i lobbyen er bare....mmmmmm. Som å komme hjem.

 
11.04.2021

av Nammis Kristiansand, Norge

«Robbery»

De tok alle pengene våre uten at vi bodde der. Ingen mulighet til å booke om selv om koronarestriksjoner gjorde d umulig å bo der. Bra butikk for svenskene å beholde alle pengene uten å gi noe tilbake. Har i kveld sett alle negative omtalene her på TripAdvisor om Holiday Club i Åre og har vel blitt mer eller minste «happy» for at vi unngikk å oppleve hotellet ut i fra den dårlige standarden de etter hvert ser ut til å ha fått. Ingen fare for at vi kommer til å ta turen igjen - selv om dere skylder meg nesten 20.000.-...

 
03.03.2020

av Gunhild A Trondheim, Norge

Fint hotell, men for dyrt, og betalt prkering

Det er fine, store rom, og fint med tilgang til basseng. Fin frokost med god mat og juice/kaffe. MEN: det er veldig dyrt å overnatte der. Såpass dyrt at det kanskje ikke er verdt det, selv om man er positivt innstilt... Det verste likevel, er parkeringsavgiften. Det står flere steder på nett/bookingsider at parkering er gratis. Dette stemmer ikke. Når hotellet er såpass dyrt burde det være en SELVFØLGE at man får parkere gratis! Om hotellet ønsker å ta betalt for p-plasser som brukes av andre enn hotellets gjester, kan de i alle fall ha p-kort med betalingsfritak som man får i resepsjonen når man sjekker inn.