Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

774 vurderinger
Utmerket
 
213
Veldig bra
 
268
Bra
 
157
Mindre bra
 
101
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

11.04.2021

Innlegg av Nammis Kristiansand, Norge

«Robbery»

De tok alle pengene våre uten at vi bodde der. Ingen mulighet til å booke om selv om koronarestriksjoner gjorde d umulig å bo der. Bra butikk for svenskene å beholde alle pengene uten å gi noe tilbake. Har i kveld sett alle negative omtalene her på TripAdvisor om Holiday Club i Åre og har vel blitt mer eller minste «happy» for at vi unngikk å oppleve hotellet ut i fra den dårlige standarden de etter hvert ser ut til å ha fått. Ingen fare for at vi kommer til å ta turen igjen - selv om dere skylder meg nesten 20.000.-...

 
03.03.2020

Innlegg av Gunhild A Trondheim, Norge

Fint hotell, men for dyrt, og betalt prkering

Det er fine, store rom, og fint med tilgang til basseng. Fin frokost med god mat og juice/kaffe. MEN: det er veldig dyrt å overnatte der. Såpass dyrt at det kanskje ikke er verdt det, selv om man er positivt innstilt... Det verste likevel, er parkeringsavgiften. Det står flere steder på nett/bookingsider at parkering er gratis. Dette stemmer ikke. Når hotellet er såpass dyrt burde det være en SELVFØLGE at man får parkere gratis! Om hotellet ønsker å ta betalt for p-plasser som brukes av andre enn hotellets gjester, kan de i alle fall ha p-kort med betalingsfritak som man får i resepsjonen når man sjekker inn.

 
20.02.2020

Innlegg av igorj862

Overpriset middelmådig hotell.

Er her på vinterferie med to små barn. 4 netter med halvpensjon til 16 000 kr. Ingen daglig rengjøring av hotellrommet. Såpedispenser på badet. De bytter ikke håndklær. Ingen søppeltømning. De tar ekstra betalt for leie av badekåper. Man venter over en time på middagen når man setter seg i restauranten og barnebuffeen er en skam. I kveld serverte de kald panert fisk, poteter, mais, erter og agurk. De glemmer å servere vin man har bestilt. Åre er fint, men dette funker ikke! Vi er dypt skuffet og ville aldri anbefalt dette stedet til noen.

 
12.02.2020

Innlegg av Haghbarth1 Narvik, Norge

Nesten som å komme hjem

Som overskriften sier. Veldig hyggelig og serviceminded personale, koselig resepsjon, rene , om enn litt slitte leiligheter. Veldig lytt mellom rom/leiligheter. Det som IKKE er bra er bassengområdet. Veldig mye saltutslag, søppel/papis på bunnen av bassenget og flere tomme øl/brusbokser langs kantene/i bedene. Sa fr om dette i resepsjonen, men ikke fikset dagen etter. Flere av badstuene var kalde.

 
19.12.2019

Innlegg av j0ningeh

Trivelig men litt slitent hotell for familien

Hyggelig mottakelse, trivelige ansatte og greit familerom. Positivt med lite lytt. Helt grei frokost, hverken mer eller mindre. I badelandet var det kald luft og relativt kaldt vann i det store bassenget. Pluss med bowling og lekerom for barna. Nedtur at ikke utebassenget var åpent.