Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

På Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre venter opplevelser i alle mulige former for både familien, paret og vennegjengen. Hva sier du til skikjøring på Åreskutan, et 800 kvadratmeter stort innglasset SATS-treningsstudio, treningstimer for alle aldre, basseng for store og små toppet med yoga til panoramautsikt over den magiske innsjøen? Dessuten byr hotellet på byens beste beliggenhet, like ved togstasjonen, en kort spasertur til heisene, restauranter, shopping og uteliv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,2 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre er et treningshotell som ligger sentralt i Åre med kort vei til skikjøring, restauranter, fornøyelser og vakker natur.

Trening på hotellet
I Åre er egentlig hele fjellet et eneste stort treningsstudio, men på taket på Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre ligger også et 800 kvadratmeter stort innglasset SATS-treningsstudio, der du kan hvile blikket på Åresjön mens du trener. Her tilbys et bredt spekter av trening, med blant annet personlig trener (på bestilling), frivekter og gruppetreningstimer som sykkeltimen BodyBike Connect med sykler i barnestørrelser for familietimer og yogasal med milevid utsikt over Åresjön. For deg som liker padel er det to dobbelbaner og en singelbane. Banene kan bookes alle dager mellom kl 06 og 24! I hotellobbyen finner du hotellets sportshop der du kan leie racketer og baller. Vil du svømme er det et mosjonsbasseng med spesielle tider satt av for barn og svømmeskole. Svømmehallen har også et eventyrbad. Som gjest på hotellet er alltid SATS Åre inkludert. Barna er ønskes velkommen til å trene sammen med en voksen fra 11 års alder. Ungdommer fra 15 år er velkomne til å trene med samtykke fra foresatt. Fra 2 års alder kan du melde barna på Kids LAB i ordinær åpningstid, begrenset antall deltakere.

Bestill SkiPass
Når du bestiller overnatting på Holiday Club kan du også kjøpe SkiPass via hotellet. Ditt SkiPass er billetten til skikjøring, skibuss og tjenesten MySkistar! Bestill ditt SkiPass allerede nå på hotellets hjemmeside så er du klar til å komme deg ut i bakken så snart du har fått på deg skia og slipper billettkø!

Vellaget mat
På Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre diskes det opp med deilig mat for både store og små. Hotellets nye restaurant Grow fokuserer på næringsrik mat for aktive gjester som tilbringer dagene ute i fjellet vinter som sommer. For de som liker den amerikanske drømmen kan restauranten O'Learys sportsbar friste med store TV-skjermer som viser sport og underholdning.

Avkobling og massasje
I hotellets spa tilbys behandlinger både for barn og voksne, adskilt og sammen. Alle produktene som benyttes er økologiske og kommer fra Care of Gerd. For en ekstra god start på dagen kan du kombinere spa og frokost eller unne deg en hel dag i spaet for litt ekstra luksus. Få også med deg hotellets populære badstueverden Sauna World, anbefales for alle badstueelskere som vil ha en ekstra herlig opplevelse.

Kids LAB for barna
På Kids LAB kan alle barn samles for lek, skaperverksted, baking og eksperiment. Dessuten - de nye vennene barna blir kjent med her blir noen å ha det gøy med på hotellet og i bassenget! De eldre barna setter sikkert mer pris på spill som biljard, FIFA, Singstar og Minecraft. Kids LAB tar imot alle barn i alderen 2-16 år.

Oppdag omgivelsene
Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre ligger sentralt i Åre med kort vei til alt det beste byen har å by på. Restauranter, lokalproduserte produkter, trendy utesteder, koselig ølbar, magiske fjellopplevelser og herlige sandstrender. Hotellet ligger perfekt til for deg som vil ha nærhet til heissystemet og enkelt kan komme deg til bakken med en kort spasertur. Om sommeren er det kort vei til massevis av aktiviteter som kajakkpadling, sykkelstier, downhill og fotturer.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert.
    Halvpensjon omfatter frokostbuffé og tre-retters middag fra fast meny.