Fotballreiser til Manchester

Fotballtur til Manchester

Vil du reise til Manchester og gå på fotballkamp, kan du skreddersy fotballreisen din her. Finn hvilke flyavganger og hotell du vil ha, og legg til kampbilletter til Manchester United eller Manchester City på hjemmebane.


 

 


Andre aktuelle fotballkamper

Fotballnasjonen England er der vi har flest kamper for salg, men du kan også se spansk toppfotball, og andre typer kamper. Se for eksempel:

Bestill fotballbilletter samtidig med fly og hotell for reisen din til Manchester! Du kan velge hotell fritt, og er dere flere som reiser sammen, må ikke alle gå på kamp.

Premier League lag i Manchester

I Manchester er det to store lag i toppdivisjonen, som begge trekker mange tilskuere til sine kamper. Lokaloppgjørene pleier å være ekstra spennende! Hos oss kan du kjøpe fotballreise til Manchester. Bestill billetter nedenfor:

Fotballreise med ApolloKun offisielle leverandører

Fotballreise med ApolloKampbilletten reserveres i sanntid – ingen ventetid på bekreftelsen

Fotballreise med ApolloPakk reisen selv, og velg fritt ditt eget hotell

Fotballreise med ApolloDu kan ha ulikt antall billetter i forhold til antall reisende i bestillingen*

*Kun færre billetter enn reisende, ikke motsatt


Viktig informasjon:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.