Restauranter i London

Restauranter i London

I London finnes det er stort og godt utvalg av restauranter å velge blant. Her finnes det mat fra alle verdens hjørner og noe for enhver smak og ikke minst lommebøker. Vi har samlet noen av våre beste tips til restauranter i London som er verdt et besøk!

1. Duck & Waffle

Duck & Waffle er ikke bare en fantastisk skybar med utsikt over London, men den har også åpent døgnet rundt! Du kan derfor spise frokost, lunsj, brunsj, middag eller nattmat her. Duck & Waffle er helt klart verdt et besøk, om så bare for en herlig cocktail. 

2. Brunsj på Bistrotheque

Trendye Bistrotheque er bygget i moderne industristil, og har blitt velkjent for sin brunsj. Hver lørdag og søndag er det Piano Brunsj. Mellom kl 12.00–15.00 kan du brunsje til tonene av pophits. 

3. Heftige Sky Garden

Designet som et moderne drivhus, høyt oppe i luften, er Sky Garden i London et "must"! Sky Garden består av tre etasjer med 360 graders utsikt over London. Her finnes både hager, utendørsterrasser og restauranter. Velg mellom å spise på Fenchurch restaurant eller terrasse, restaurant Darwin, eller ta en drink på City Garden Bar eller Sky Pod Rooftop Bar. 
 

Drinker i London
Afternoon tea i London

3. Afternoon Tea på sketch

Restauranten Sketch er en av de mest moderne restaurantene i London, og det er vanskelig å finne en restaurant som kan måle seg med den. Inne i en treetasjes bygning i klassisk Georgiansk stil kan du velge og vrake blant flere restauranter og barer. Innredet i helrosa er The Gallery som er kjent for sin afternoon tea, mens The Lecture Room har hele to Michelin-stjerner! Ta en cocktail i Parlour eller spis middag på The Glade, designer som en frodig skog. På kveldene blir Sketch en elegant nattklubb.

4. The Duck and Rice

I 2018 vant The Duck and Rice prisen for beste asiatiske restaurant i London, og hit må du absolutt ta turen om liker det asiatiske kjøkken. Her deler man på rettene som kommer fra Kina og andre deler av Asia. Prøv dere signaturrett – dimsum, og avslutt med en drink eller tsjekkisk øl på puben en trapp ned. 

5. Bob Bob Ricard

En av Londons mest glamorøse restauranter er helt klart Bob Bob Ricard. Det er ikke bare den luksuriøse innredningen som gjør det, eller den spennende menyen av engelske og russiske retter, det er også den originale champagne-knappen som restauranten kanskje er mest kjent for! Ved hvert bord finnes det en knapp som du trykker på når du ønsker mer champagne!

Uteliv i London

Barer og nattklubber finnes omtrent overalt i Londons bykjerne. I Camden kan du høre på trendye band, og ved Covent Garden finnes det hakket finere barer. Godt med nattklubber finnes i Piccadilly Circus og Trafalgar Square. I Shoreditch, som er et fremadstormende område, finnes det mange hippe barer og nattklubber.