Fotballreiser til London

Vil du se en fotballkamp når du reiser til London, har du flere valg. Du kan bestille fotballreise til flere Premier League-lag, samt en rekke andre kamper som spilles i byen – som f.eks. Champions League og EM-kvalifiseringskamper. Du får muligheten til å legge til aktuelle kampbilletter etter å ha valgt fly og hotell.

Fotballkamper og lag i London

London har flere fotballag i toppdivisjonen, som trekker mange tilskuere til sine kamper. Lokaloppgjørene pleier å være ekstra spennende. Bestill fotballturen hos oss og se følgende lag spille på hjemmebane:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotballreise med ApolloKun offisielle leverandører

Fotballreise med ApolloKampbilletten reserveres i sanntid – ingen ventetid på bekreftelsen

Fotballreise med ApolloPakk reisen selv, og velg fritt ditt eget hotell

Fotballreise med ApolloDu kan ha ulikt antall billetter i forhold til antall reisende i bestillingen*

*Kun færre billetter enn reisende, ikke motsatt


Andre aktuelle ligaer

Fotballnasjonen England er der vi har flest kamper for salg, men du kan også se spansk toppfotball, Champions League, Europaligaen og PSG i Ligue 1:


 

en perfekt fotballdag i London

Den perfekte fotballdag i London

Søren Sorgenfri fra magasinet Clasico er en helt ekte fotballentusiast. Les hans tips og råd for en perfekt dag i London – i fotballens tegn.
Av Søren Sorgenfri
Les om en perfekt fotballdag i London
 

Fotballreisen til London: Den store pubguiden

London er fotballens mekka, og pubbesøk hører selvsagt til – men hvor går man hen, om man vil nyte en pint med hjemmelagets fans før kampstart?
Les Søren Sorgenfris tips til fotballpuber i London her

Viktig informasjon:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.