Reiser til Liverpool – byen med toner av musikk og fotball

Liverpool

  • • Der The Beatles startet
  • • Se Liverpool FC live
  • • Perfekt dagsutflukt fra Manchester

Mange assosierer Liverpool med The Beatles og fotballklubben som bærer byens navn. Industribyen på vestkysten av England kan vise til mer enn fotball og musikk – her er det et livlig kulturliv og gamle industrihaller er ombygd til moderne bosteder. Liverpool ble faktisk kåret til en av de topp tre byene i verden å reise til i 2014.Fakta om Liverpool

Lokal tid

GMT/UTC. Norsk tid -1 time

Valuta

Britiske pund, GBP.

Transport t/r hotell

Du reiser på egenhånd og ordner din egen transport.

Mer fakta

Været

jan 6°c
feb 6°c
mar 8°c
apr 10°c
mai 13°c
jun 16°c
jul 18°c
aug 18°c
sep 16°c
okt 12°c
nov 9°c
des 6°c

5 ting du ikke må gå glipp av i Liverpool!

Kulturhovedstaden som avlet opp John, Paul, George, Ringo og Gerrard byr på mye mer enn musikk. Her er fem ting du ikke må gå glipp av i Liverpool.

Beatriz dro til Liverpool for å finne ut av det

Alle reisemål Storbritannia

Edinburgh

Edinburgh er ikke bare Skottlands hovedstad, det er også Storbritanninas nest største turistby. Byen, som er mindre enn Oslo, men større enn Bergen, er et ypperlig reisemål for en storbyweekend. Her er det vakre omgivelser, hyggelig atmosfære, spennende historie og den er fin å ta seg rundt i til fots. Å reise til Edinburgh er en fin avveksling fra det dagligdagse.

Manchester

Manchester er Storbritannias tredje største by, og trolig mest kjent for sine to store fotballag. Byen har riktignok mer å by på enn fotball. Den tidligere industribyen har de senere år blomstret og kan i dag friste med både bra shopping og et bredt tilbud av puber og restauranter. På en reise til Manchester kan altså både de fotballgale og de shoppingglade få tiden til å gå.

London

En reise til London byr på noe for enhver smak, interesse og lommebok. Det bugner av opplevelser: shopping, sightseeing og muséer, gode restauranter, musikaler og teater, fotball og natteliv – for å nevne noe.