Marriott Resort & Spa Weligama Bay

Marriott Resort & Spa Weligama Bay

  • • Like ved stranden
  • • Spa på hotellet

I Weligama Bay handler livet om sol, hav og surfing og på Marriott Resort & Spa Weligama Bay kan du nyte dette på et moderne hotell med sjarmen til en liten fiskelandsby. Du bor ved stranden i lyse, pene rom med god mat i restauranten og den beste servicen.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marriott Resort Weligama Bay er et strandnære, pent hotell som ligger i Weligama Bay. Bassengområde med hele tre basseng, hvorav ett barnebasseng med en liten vannsklie og hage som ligger ned mot stranden. Ett av bassengene har integrert jacuzzi. For surferen er det bare å gå ned til stranden og ta første og beste bølge.

Flere restauranter og barer. Weligama Kitchen er åpent til frokost, lunsj og middag. Her serveres mat fra alle verdens hjørner. Du kan spise den lokale fisken på Big Fish. På Surf's Up serveres vestlige og asiatiske småretter sammen med cocktails ved bassenget. Det er også en lobbybar samt en deli med kaffe og bakverk.

Gratis aktiviteter hver dag i uken, med f. eks. yoga. Gratis volleyball. Gratis barneklubb med f.eks. spill og film i hotellets regi. Spa med fem behandlingsrom, behandlinger mot avgift. Romservice mot avgift.

Ca. 15 minutters gange til sentrum med butikker og noen restauranter. Byen Mirissa med flere restauranter og et velkjent uteliv ligger en 15-20 minutters biltur unna. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag og nyttårsmiddag inkludert.
  • Helpensjon og halvpensjon mot tillegg.