Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

2017 vurderinger
Utmerket
 
745
Veldig bra
 
786
Bra
 
291
Mindre bra
 
122
Dårlig
 
73

Fem siste vurderinger

22.01.2018

Innlegg av 676mathildea Oslo, Norge

Frokosten er i seg selv verdt et besøk

Bodde på Jetwing to netter og var veldig fornøyd med oppholdet. Deilig frokost med et rikt utvalg av retter som passer alle. Stort rom, med romslig bad. Hyggelig ansatte. Deilig med både basseng og havet rett ved. Eneste minuset var at de ansatte lar det gå strandselgere oppå deg hele dagen mens man prøvde å slappe av med en bok. De tok ikke et nei for et nei. Men vil du ha fantastisk frokost ta deg en tur 😄

 
23.10.2017

Innlegg av livmaritlarsen Rykkinn, Norge

Topp.

Utmerket hotell med beliggenhet rett ved stranden. Flotte ansatte som er hjelpsomme og serviceinnstilte. Nydelige store rom ned alt du trenger for å ha et fint opphold. Kort sagt helt fantastisk. Nydelig mat i restauranten både når det gjelder frokost, lunsj og middag.

 
01.03.2017

Innlegg av Laffen980 Kemer, Tyrkia

Flott hotell på stranda

Bademuligheter både i basseng og i havet, og relativt rikelig med solstoler. Hyggelig betjening og bra mat. Store rom med ok senger og rikholdige buffeter til frokost og middag. Ble tibudt å smake fersk "toddy" tappet fra palmeblomsten, som senere skulle bli Arak.

 
20.01.2016

Innlegg av Brasarn Zakopane, Polen

Fin beliggenhet.

Dette hotellet ligger flott plassert helt ned på stranden. Behagelige basseng og solsenger til hotellets gjester. Rommene er store og et flott bad. Buffeen både frokost og middag var innholdsrik og god. Hyggelig betjening og bra service. De kunne kanskje gjort noe med det store antall kråker som var ute ved bassenget når det skulle være lunsj. Raskere rydding av bordene hadde nok hjulpet.

 
24.02.2015

Innlegg av Bjorg H Trondheim, Norge

Paradisiske tilstander ved Det Indiske Hav

Fantastisk flott hotell direkte på sandstranda, hvor flere benyttet anledningen til å hoppe rett uti havet, til tross for flere svømmebasseng i hotellets flotte hageanlegg. Kjempestort utvalg til middagen, varierte forretter, salater, brød, supper, ost & kjeks og hovedretter og desserter i store mengder. Lekre, store rom, med super badeavdeling. Dessverre måtte vi reise videre allerede tidlig neste morgen, etter en kjapp frokost ved soloppgang. Like stort utvalg som ved middagen kvelden før.