Jetwing Blue

Jetwing Blue

  • • Spa på hotellet
  • • Ligger på stranden

Jetwing Blue ligger i Negombo ved kysten mot Det indiske hav. Med tropisk luksus og Sri Lankas gjestfrie atmosfære er dette hotellet en opplevelse i seg selv. Du bor i romslige deluxerom i frodige omgivelser rett på stranden.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Jetwing Blue ligger i en frodig hage i livlige Negombo. Her er det et basseng som er litt grunnere med luksuriøse sitteplasser for herlig avkjøling. Et annet basseng ligger i rolige omgivelser på motsatt side av hotellet. Gratis solsenger og parasoller ved begge bassengene. Poolbar med friske drinker.

Hovedrestauranten The Kitchen serverer både buffé og à la carte. Lobbybar. Det er også en strandrestaurant, Center Point, som har pizza, småretter og drikke ved bassengområdet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Spa med dampbad, massasje og spabehandlinger mot avgift. Gratis sandvolleyball og gratis trimrom. Tennis kan spilles på søsterhotellet Jetwing Beach mot avgift. Butikk og valutaveksling på hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. Room service mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag 24/12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.