Heritance Negombo

Heritance Negombo

  • • Herlig strandhotell
  • • Halv- og helpensjon mot tillegg

Velkommen til innbydende Heritance Negombo – et moderne hotell som ligger rett ved den lange sandstranden. Mellom hotellet og stranden ligger et laguneformet basseng og feriefølelsen melder seg straks du innfinner deg her. Har du lyst til å utforske Negombo er det kun en kort spasertur til butikker, markeder og restauranter.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Heritance Negombo venter deilige dager ved det laguneformede bassenget, med utsikt over havet og stranden rett nedenfor hotellet. Det er barneseksjon i bassenget. Her er det gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Slukk tørsten og svøm opp til hotellets swim-up poolbar. På de fine rommene er det balkong eller terrasse, der du kan tilbringe varme kvelder i fred og ro.

Hotellet har en bufférestaurant, Blue Tan, som serverer frokost, lunsj og middag. Dessuten er det en tapasrestaurant, Mad Dog Bodega. Swiss Bakery & Cafe er en koselig liten kafé med uteservering. Rouge Bar & Lounge er det perfekte stedet for å nyte av solnedgangen.

Hotellet består av to bygninger med en liten vei i mellom. I bygningen nærmest stranden ligger hovedrestauranten og poolbaren. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom. Spa med behandlinger mot avgift (stengt for renovering frem til 16. april 2020). Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag og nyttårsmiddag er inkludert.
  • Halv- og helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Hotellets spa er stengt for renovering frem til 16. april 2020.