Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

3046 vurderinger
Utmerket
 
1597
Veldig bra
 
1129
Bra
 
211
Mindre bra
 
57
Dårlig
 
52

Fem siste vurderinger

04.02.2018

Innlegg av Kai H Heimdal, Norge

Veldig bra hotel , med bra plassering

Utmerket hotel til en relativ rimelig penge, plasseringen var også bra Sikkert område, minuset må være at det er relativt lite med restauranter i nærmiljøet Fint bassengområde på taket med egen bar og resturant

 
05.02.2017

Innlegg av GeirAK Oslo, Norge

Outdoor roof bar with great city view

Flott utsikt og mye mennesker på denne takbaren på hotellet. Halve taket var svømmebasseng (med utsikt mot havet). Baren lå med utsikt mot byen. Det var lang ventetid både på servering og på betaling. Utvalget av ulike typer brennevin var begrenset.

 
25.01.2017

Innlegg av 26odae Oslo, Norge

Konfort

Bodde her 1 natt i januar. Etter en lang tur fra Adams Peak ned til Colombo var hotellet akkurat midt i blinken for oss med slitene kropper. Det er ett nytt hotell med ett utrolig basseng og bar lokalet på toppen med utsikt utover hele Colombo. Rommet var renslig og sengene gode. Har ikke noe negativt å si om dette hotellet og jeg bor her gjerne igjen.

 
15.01.2017

Innlegg av brittbb2016 Florvåg, Norge

Greit hotell

Bodde der i 2 netter. Rommet var fint og reint med komfortabel og god seng. Frokosten var grei. Personalet var hyggelig og behjelpelig. Det som trekker ned er at det er for lite solsenger på takterrassen. Dermed fikk vi ikke benyttet den.

 
27.11.2016

Innlegg av mbo00 Oslo, Norge

Nytt hotell, sentralt og flott basseng på toppen

Veldig hyggelig service. Nytt og friskt og gjennomført design. Rommet var stort, rent, deilig seng, og fine fasiliteter. Hotellet ligger sentralt med kort vei til de fleste severdigheter. Har et fantastisk svømmebasseng i øverste etasje - 26 etg og også en bar med god mat og service. Velger gjerne dette hotellet igjen til tross for at det finnes hoteller med høyere antall stjerner.