Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1307 vurderinger
Utmerket
 
581
Veldig bra
 
397
Bra
 
153
Mindre bra
 
85
Dårlig
 
91

Fem siste vurderinger

19.04.2018

Innlegg av PiaPipp Sidari, Hellas

En meget god og minnerik opplevelse i vakre omgivelser.

Under mitt opphold på Bentota, besøkte vi dette supre hotellet hvor vi hadde en fantastisk deilig midda. Vi satt nesten nede på stranden og fikk med oss en vakker solnedgang. Maten var fortreffelig og servicen var utrolig hyggelig, profesjonell og gav oss et varig minne. Kan apsolutt anbefales. Likeså prisnivået.

 
16.02.2018

Innlegg av 338unnis Lyngdal, Norge

Flott hotell ved stranden

Flotte rom med balkong ut mot havet.Flott frokost med alt man kan tenke seg,fra frukt til kjøttretter. Hyggelig stab både inne og ute. "Poolboy" ordnet med solsenger og parasoll med håndkle på hver dag. Havet er varm og bølgen overkommelige.Flott strand som egner seg til fine spaser turer.

 
31.01.2018

Innlegg av GreteNorway Skien, Norge

Super beliggenhet på stranda.

Ok rom i 3 etg. Maur på rommet, men bra renhold. Med fantastisk utsikt og solnedgang. Ligger svært nær jernbane linjen og dette kan være forstyrrende. God frokost men dårlige bakervarer, forferdelig brød. Tyskere som bestakk betjeningen ved bassenget for å sikre seg solsenger med parasoll dag etter dag. Bestilte isbiter til rommet , men dette fungerte ikke. Hent selv i baren !!! Telefonen virket ikke og dette ble ikke ordnet selv om vi sa ifra.

 
18.12.2016

Innlegg av Reidun M Oslo, Norge

Deilig opphold.

Vi hadde 5 netter her etter en rundreise på Sri Lanka. Det var deilig å roe ned på dette trivelige hotellet rett ved stranden etter å ha vært på farten i flere dager, og før ferden gikk hjemover til kaldere strøk. De ansatte smiler hele tiden, er hyggelige og hjelpsomme. Stedet har 2 utedørsbasseng. Det ene ca. 1.30 dypt, mye brukt av lekende barn, og et annet dypere basseng mer for voksne. Vi bodde i 2. eta. og synes det var bra å komme opp fra bakkeplan. Hvis man reiser uten barn og søker ro, er kanskje ikke rom i første etasje ved det grunne bassenget det beste valget. Rommene og badet var helt greie, med vannkoker til kaffe/te. Deilig mat i hovedrestauranten. I tillegg finnes en kafe ved hvert basseng der man kan kjøpe eks. lunch. Et par souvernirbutikker ligger rett ved hotellet, samt også et par restauranter. Sentrum ligger rett over broen, 5-10 min. gange unna. Men pass på, vi ble lurt av to lokale personer som skulle vise vei. Vi ble ledet en lang omvei, via en flåte, og måtte bla opp penger for transporten. Ikke bra, men bortsett fra den episoden var folk veldig hyggelige.

 
28.08.2015

Innlegg av 28hegeg Oslo, Norge

En natt

Vi bodde en natt på the surf, personalet var hyggelig - og et av de få plassen på sri lanka hvor personalet faktisk henvendte seg til meg (men mindre til mannen min, så de oppførte seg mot han som alle andre gjorde mot meg hele turen). De hadde en egen kafé som serverte mat/snacks utenom serveringen i restauranten. Maten i restauranten var god, men selvfølgelig ganske like som på de 4-5 andre hotellene vi har bodd på. Rommet var romslig, med et grei str bad. Vi hadde fantastisk utsikt over havet, men var litt uheldige med været.