Herlig tapas på Mallorca

Restauranttips på øvrige Mallorca

I Cala d'Or, Santa Ponsa og Puerto de Sóller kan du nyte fantastiske matopplevelser. Mange restauranter har havet som nærmeste nabo og har en trivelig atmosfære med mat fra både det internasjonale og det spanske kjøkkenet.

1. Aquarius

Havna i Cala d'Or er ordentlig koselig og på første rad. blant båtene i marinaen ligger Middelhavsrestauranten Aquarius. Her kan du nyte både fersk nylaget fisk og skalldyr, samt en fantastisk atmosfære og utsikt.
Adresse: Port Petit 308, Cala d'Or.

2. Barlovento 

Blant gågatene i sentrale Cala d'Or finner du fantastisk liten spansk restaurant. På Barlovento kan du prøve mange delikatesser som tapas og nylaget fisk, men restaurantens riktige gullkorn er den fargesterke og smaksrike paella! Her serveres også god pasta og pizza for deg som foretrekker det internasjonale kjøkken.
Adresse: Andreu Roig s/n, Cala d'Or.

3. Fernando Café

På koselige  Fernando Café spilles livemusikk på kveldstid. Kaféen har vært åpen sien 1961, før masseturismen til Mallorca startet. Her får du gode matretter, drinker og spansk kaffe både på dag- og kveldstid. 
Adresse: Plaza Ibiza 3, Cala d'Or.

Restaurant i Cala d´Or

4. Rhein 

Restauranten Rhein er en fin familierestaurant som serverer retter fra det spanske og internasjonale kjøkken. Her får du god mat til lave priser. Rhein er også kjent for sin brede meny og er helt klart verdt et besøk.
Adresse: Avda. Jamie I 93, Santa Ponsa.

5. Irsk restaurant

Mrs Murphy's Kitchen åpnet dørene i 1977 og er den meste etablerte irske restauranten på Mallorca. Her venter et godt utvalg av velsmakende retter. Barna får også tegnesaker mens man venter på maten. Bestill bord i forveien. 
Adresse: Ramon de Moncada 32 Local 27, Santa Ponsa.

Restaurant i Puerto de Soller

6. Chez Generoso

I Puerto de Sóllers havn ligger restauranten Chez Generoso. Her får du en herlig atmosføre og gode priser. Du kan for eksempel spise en utmerket hjemmelaget paella her. 
Adresse: P/Es traves, Puerto de Sóller.