Restauranter på Mallorcas sydkyst

Restauranttips for sørkysten av Mallorca

I Palma Nova, Magaluf og Palma er det et bredt utvalg av restauranter for alle smaker – beliggende i koselige smug eller ved en terrasse ut mot havet. Forgyll ferien din med kulinariske opplevelser i verdensklasse! 

Tapas

La Paloma  

I det koselige området La Lonja i Palma, ligger restauranten La Paloma. Her kan du nyte et godt utvalg av Mallorcas beste tapas. 
Adresse: C/Apuntadores 16, Palma.

Abaco

I en gammel bakgård i området La Lonja i Palma ligger Abaco. Baren har en hage med hundretalls frukter og grønnsaker, blomsterbuketter og levende lys. De tropiske fuglene gir en herlig romantisk stemning. 

Prøvesmak viner i Palma

Ved siden av Palmas katedral, finner du en av Mallorcas mest spennende restauranter. På Wineing får du et kort som du bruker for å prøvesmake vin. I vinkjelleren kan du så velge blant over 40 ulike vinsorter. Du kan få alt fra en liten smaksprøve til et glass, akkurat som du selv ønsker. Til vinen er det godt med spansk herlig ost. Åpent alle dager utenom tirsdager.
Adresse: C/Apuntadores 24, Palma.

Vakker utsikt og god mat

Na Burguesa, som ligger i den restauranttette byen Genova, fem minutter med bil opp i fjellene fra Palma, har ordentlig gode retter på menyen. Utvalget er ikke så stort, men det som finnes der er desto bedre! Risotto, salater og fisk er noe av det du får servert her. Fra restauranten kan du nyte en spektakulær utsikt over Palma og Palmabukta. 
Adresse: Cami Na Burguesa, 07015 Palma.

Lokal touch på Can Pedro

Vil du smake deg gjennom det lokalfokuserte mallorkinske kjøkkenet, bør du ta turen til Can Pedro. Den mallorkinske restauranter serverer spanske spesialiteter med alt fra lammebog, tapas og snegler. Stemningen på Can Pedro er herlig spansk og med koselige omgivelser. 
Adresse: C/. Rector Vives 1, Genova.

Godfather's

Midt i Palmanova ligger Godfather's, som er et utmerket steakhouse. De saftige grillede biffene, lammekotelettene og hamburgerne har gjort restauranten velkjent og her er det alltid mye folk.
Adresse: Cala Blanca 5, Palmanova. 

”Det glade hjørnet”

"Det glade hjørnet" har Magalufs beste beliggenhet og en herlig atmosfære. Prøv et glass avkjølende sangría eller noen av de gode drinkene. En favoritt er barens herlige daquiris med fersk frukt.
Adress: C/Punta Ballena 11, Magaluf.

Grill hele natten lang på Casablanca

I Magaluf ligger Casablanca – en oase midt i det pulserende utelivet. Restauranten, hvor du spiser under åpen himmel, er velkjent for sin gode mat og hyggelige personale. Her kan du få servert grillmat til de sene nattetimer. Prøv den gode kyllingfileten eller den blandede grilltallerkenen med husets spesialpotet og en valgfri saus til. Etter maten kan du gå rundt hjørnet og besøke en av Magalufs største nattklubber med samme navn.
Adresse: Calle Pinada 10, Magaluf.

Sangria

E4:an i Magaluf

En samlingsplass rundt lunsjtid for alle solelskere i Palmanova og Magaluf er restauranten E4:an. Her serveres dagens rett til spesialpris hver dag. På kvelden serveres gode drinker i baren og du surfer gratis. Kan det bli bedre?  
Adresse: C/Pinada, Magaluf.

Palma Nova

En drink på terrassen

GG Beachclub har en koselig terrasse ut mot Middelhavets herlige hav hvor du kan slå deg ned og nyte en god tropisk drink. Her er det åpent fra klokken 12.00 til langt utpå natten. Den tilhørende nattklubben fylles raskt opp utover kvelden.
Adresse: C/Punta Ballena, Magaluf.

Fajitas og annet godt

På hyggelige La Bodega kan du sitte på takterrassen og se ut over Palmanova. Restauranten tilbyr flere mallorkinske viner og husets spesialitet er fajitas, som lages i en glovarm panne og serveres med tre sauser. 
Adresse: C/Pinada 4, Magaluf.