Restauranter på Mallorcas sydkyst

Restauranttips for sørkysten av Mallorca

I Palma Nova, Magaluf og Palma er det et bredt utvalg av restauranter for alle smaker – beliggende i koselige smug eller ved en terrasse ut mot havet. Forgyll ferien din med kulinariske opplevelser i verdensklasse! 

Bestill reise til Mallorca >>

Se flere reisetips til Mallorca

Tapas Tapas

La Paloma

I det koselige området La Lonja i Palma, ligger restauranten La Paloma. Her kan du nyte et godt utvalg av Mallorcas beste tapas. 
Adresse: C/Apuntadores 16, Palma.

Abaco

I en gammel bakgård i området La Lonja i Palma ligger Abaco. Baren har en hage med hundretalls frukter og grønnsaker, blomsterbuketter og levende lys. De tropiske fuglene gir en herlig romantisk stemning. 

Prøvesmak viner i Palma

Ved siden av Palmas katedral, finner du en av Mallorcas mest spennende restauranter. På Wineing får du et kort som du bruker for å prøvesmake vin. I vinkjelleren kan du så velge blant over 40 ulike vinsorter. Du kan få alt fra en liten smaksprøve til et glass, akkurat som du selv ønsker. Til vinen er det godt med spansk herlig ost. Åpent alle dager utenom tirsdager.
Adresse: C/Apuntadores 24, Palma.

Vakker utsikt og god mat

Na Burguesa, som ligger i den restauranttette byen Genova, fem minutter med bil opp i fjellene fra Palma, har ordentlig gode retter på menyen. Utvalget er ikke så stort, men det som finnes der er desto bedre! Risotto, salater og fisk er noe av det du får servert her. Fra restauranten kan du nyte en spektakulær utsikt over Palma og Palmabukta. 
Adresse: Cami Na Burguesa, 07015 Palma.

Lokal touch på Can Pedro

Vil du smake deg gjennom det lokalfokuserte mallorkinske kjøkkenet, bør du ta turen til Can Pedro. Den mallorkinske restauranter serverer spanske spesialiteter med alt fra lammebog, tapas og snegler. Stemningen på Can Pedro er herlig spansk og med koselige omgivelser. 
Adresse: C/. Rector Vives 1, Genova.

Sangria Sangria

Godfather's

Midt i Palmanova ligger Godfather's, som er et utmerket steakhouse. De saftige grillede biffene, lammekotelettene og hamburgerne har gjort restauranten velkjent og her er det alltid mye folk.
Adresse: Cala Blanca 5, Palmanova. 

”Det glade hjørnet”

"Det glade hjørnet" har Magalufs beste beliggenhet og en herlig atmosfære. Prøv et glass avkjølende sangría eller noen av de gode drinkene. En favoritt er barens herlige daquiris med fersk frukt.
Adress: C/Punta Ballena 11, Magaluf.

Grill hele natten lang på Casablanca

I Magaluf ligger Casablanca – en oase midt i det pulserende utelivet. Restauranten, hvor du spiser under åpen himmel, er velkjent for sin gode mat og hyggelige personale. Her kan du få servert grillmat til de sene nattetimer. Prøv den gode kyllingfileten eller den blandede grilltallerkenen med husets spesialpotet og en valgfri saus til. Etter maten kan du gå rundt hjørnet og besøke en av Magalufs største nattklubber med samme navn.
Adresse: Calle Pinada 10, Magaluf.

Palma Nova Fajitas i Palma Nova

En drink på terrassen

GG Beachclub har en koselig terrasse ut mot Middelhavets herlige hav hvor du kan slå deg ned og nyte en god tropisk drink. Her er det åpent fra klokken 12.00 til langt utpå natten. Den tilhørende nattklubben fylles raskt opp utover kvelden.
Adresse: C/Punta Ballena, Magaluf.

Fajitas og annet godt

På hyggelige La Bodega kan du sitte på takterrassen og se ut over Palmanova. Restauranten tilbyr flere mallorkinske viner og husets spesialitet er fajitas, som lages i en glovarm panne og serveres med tre sauser. 
Adresse: C/Pinada 4, Magaluf.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her