Michelinrestauranter på Mallorca

Michelin-restauranter på Mallorca

På Mallorca behersker de virkelig kunsten å lage mat, og mange av øyas restauranter har blitt tildelt en etterlengtet stjerne i Guide Michelin. Her har vi samlet 9 av dem!

Bestill reise til Mallorca >>

Se andre reisetips

1. Andreu Genestra

Her snakker vi lokalprodusert! Restauranten har en egen hage på hele 6 000 m² med grønnsaker og frukttrær. Og olivenoljen, som er uunnværlig i det spanske kjøkkenet, kommer fra olivenlunden som ligger rett utenfor restauranten.
Adresse: Hotel Predí Son Jaumell. Carretera Cala Mesquida, 1. Desvío Camino Son Moltó, 07580. Capdepera. Ring og bestill bord på +34 971 565 910 eller send en e-post: [email protected]

Bilde av: Tapas Tapas

2. Jardín

Restaurant Jardín ligger ikke langt fra hotell Sofia i Alcudia. Her serveres ekte Middelhavskost tilberedt av mesterkokken Macarena de Castros, som i en mix av tradisjon og nytt skaper helt unike retter fra øyas overfylte skafferi. Hver måned presenteres en ny, velkomponert meny. Hva sies om lammebringe med blomkål og skogssopp eller verdens beste snegler?
Adresse: Tritones s/n, Puerto de Alcudia, 07410 Alcudia. Ring og bestill bord på +34 971-89 23 91.

3. Zaranda

På Zaranda blander de smaker, dufter og konsistenser til den ene elegante matkreasjonen etter den andre. Restauranten har en vakker beliggenhet i Es Capdellá, et stykke ovenfor Palma. Med 100 euro får du en meny du sent vil glemme!
Adresse: Castell Son Claret, Carretera Es Capdellá-Galilea, km 1.7, 07196 Es Capdellá, Calvía. Ring og bestill bord +34 971-13 86 27.

4. Bou

Førsteklasses restaurant på Mallorcas østkyst som slo opp dørene ved millenniumskiftet. Siden den gang har man hatt samme filosofi: å tilby kreative matretter med personlig touch basert på det mallorcanske kjøkkenet. Høyt servicenivå og faste menyer med hele 18 utsøkte små retter gjør besøket til en uforglemmelig opplevelse.
Adresse: Carrer Liles s/n 07560 Sa Coma, Sant Llorec des Cardessar. Ring og bestill bord på +34-971 56 96 63.

Bilde av: Tapas Tapas

5. Es Fum

På den eksklusive restauranten Es Fum kan du spise ute på terrassen og samtidig beundre solnedgangen og det glitrende havet. For en 6-retters meny med blant annet krabbe og havabbor med kålrabi må du bla opp 130 euro, men da er det skikkelig godt også.
Adresse: Carretera Palma-Andratx 19, Costa d'en Blanes 07181 Palma. Ring og bestill bord på +34-971 62 96 29.

6. Marc Fosh

Moderne restaurant med rene smaker som ligger i en bygning fra 1600-tallet midt i Palmas gamle bygater. Til lunsj er det en fast meny til overkommelig pris og til middag kan gjestene velg blant tre smaksmenyer som speiler restaurantens matlagingskunst og filosofi.
Adresse: Carrer de la Missió, 7A - Palma. Ring og bestill bord på +34 971 720 114 eller sen e-post til: [email protected]

7. Es Raco d’es Teix

Denne elegante restauranten ligger i den lille fjellandsbyen Deiá, ikke langt fra Puerto de Sóller. Den herlige terrassen vender mot de frodige terrasseplantasjene og gjør opplevelsen helt spesiell.  På restauranten serveres klassikere som lammekarré, fiskesuppe og helstekt havabbor med vill fennikel. Qué aproveche!
Adresse: Calle de Sa Vinya Vieja, 6 Deia. Ring og bestill bord på + 34-971 63 95 01.

Bilde av: Rett med kjøtt og vårløk Lekker mat på alle fat

8. Restaurant Argos

Siden 2017 kan også Puerto Pollensa, nord på Mallorca, skilte med en restaurant med en stjerne i Guide Michelin. På Restaurant Argos tar man gjestene med på en gastronomisk reise med smaker fra Mallorca og resten av verden.
Adresse: Passeig Saralegui 118, Puerto Pollensa. Ring og bestill bord på tel: +34 9718 65 902.

9. Adrián Quetglas

Restaurant Adrián Quetglas ligger sentralt i Palma og har siden 2017 hatt en stjerne i Guide Michelin. Et tips om du vil komme unna litt billigere er å spise lunsj her da en femretters meny koster 33 Euro.
Adresse: Paseo Mallorca 20. Ring og bestill bord på tel: +34 971 781 119.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her