Michelinrestauranter på Mallorca

Michelin-restauranter på Mallorca

På Mallorca behersker de virkelig kunsten å lage mat, og øya har mange restauranter av høy klasse som serverer gourmet mat i verdensklasse. Vi anbefaler at du bestiller bord i god tid!

Bestill reise til Mallorca >>

Se andre reisetips

Bilde av: Tapas Tapas

Jardín

Restaurant Jardín ligger ikke langt fra hotell Sofia i Alcudia. Her serveres ekte Middelhavskost tilberedt av mesterkokken Macarena de Castros, som i en mix av tradisjon og nytt skaper helt unike retter fra øyas overfylte skafferi. Hver måned presenteres en ny, velkomponert meny. Hva sies om lammebringe med blomkål og skogssopp eller verdens beste snegler?
Adresse: Tritones s/n, Puerto de Alcudia, 07410 Alcudia.
Ring og bestill bord på +34 971-89 23 91.

Zaranda

Zaranda blander de smaker, dufter og konsistenser til den ene elegante matkreasjonen etter den andre. Restauranten har en vakker beliggenhet i Es Capdellá, et stykke ovenfor Palma. Med 100 euro får du en meny du sent vil glemme!
Adresse: Castell Son Claret, Carretera Es Capdellá-Galilea, km 1.7, 07196 Es Capdellá, Calvía.
Ring og bestill bord +34 971-13 86 27.

Bilde av: Tapas Tapas

Es Fum

På den eksklusive restauranten Es Fum kan du spise ute på terrassen og samtidig beundre solnedgangen og det glitrende havet. For en 6-retters meny med blant annet krabbe og havabbor med kålrabi må du bla opp 130 euro, men da er det skikkelig godt også.
Adresse: Carretera Palma-Andratx 19, Costa d'en Blanes 07181 Palma.
Ring og bestill bord på +34-971 62 96 29.

Marc Fosh

Marc Fosh er en moderne restaurant med rene smaker som ligger i en bygning fra 1600-tallet midt i Palmas gamle bygater. Til lunsj er det en fast meny til overkommelig pris og til middag kan gjestene velg blant tre smaksmenyer som speiler restaurantens matlagingskunst og filosofi.
Adresse: Carrer de la Missió, 7A - Palma.
Ring og bestill bord på +34 971 720 114 eller sen e-post til: [email protected].

Es Raco d’es Teix

Denne elegante restauranten ligger i den lille fjellandsbyen Deiá, ikke langt fra Puerto de Sóller. Den herlige terrassen vender mot de frodige terrasseplantasjene og gjør opplevelsen helt spesiell. På Es Raco d'es Teix serveres klassikere som lammekarré, fiskesuppe og helstekt havabbor med vill fennikel. Qué aproveche!
Adresse: Calle de Sa Vinya Vieja, 6 Deia.
Ring og bestill bord på + 34-971 63 95 01.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her