Eden (Mallorca)

Eden på Mallorca

  • • Nær turstiene
  • • Flott beliggenhet
  • • Legg til halvpensjon

Med havet, stranda og fjellene like i nærheten ligger hotell Eden, midt den koselige feriebyen Puerto de Sóller. Her er det et herlig basseng med barneseksjon og restaurant med utsøkt mat fra både mallorcansk og internasjonalt kjøkken, så legg gjerne til halvpensjon.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Standardrom for 2 personer. Superiorrom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 10 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eden ligger perfekt til i koselige Puerto de Sóller og har et fint bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering i høysesong.

Underholdning enkelte kvelder i uka i høysesongen. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Kort vei til restauranter, kaféer og butikker. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hoteller – Puerto de Soller

Es Port

Tilbring en avslappende ferie i en helt unik atmosfære på hotell Es Port, som har røtter helt tilbake til 1600-tallet! Beliggenheten med nærhet til strand og turstier er enestående. I restauranten er det temadager med mallorcansk mat, og i hotellets relaxavdeling kan du velge deg en deilig behandling.

Pure Salt Port de Soller

Aldersgrense på hotellet: 14 år. Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller og fra hotellet kan du ta en rolig spasertur langs den palmekledde strandpromenaden inn til sentrum. Hotellet har pene dobbeltrom og stranda ligger bare noen skritt unna. Her skal du bo om du har lyst til å utforske Mallorca. På en halvtime med bil kommer du blant annet til den vakre byen Dejá.