Playa de Palma – de beste sandstrendene i Palmabukta

Playa de Palma

  • • Fantastisk strand
  • • Trendy strandbarer & lekre fiskerestauranter
  • • Nytt samarbeid med populære HM Hotels

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Vil du tilbringe en avslappende ferie med sol og bad på en av de beste sandstrendene i Palmabukta, så skal du reise til Playa de Palma. Den populære feriebyen ligger ikke langt fra shopping og storbyliv i Palma, og den er et godt utgangspunkt for egne streiftog på Mallorca.

Populære hoteller – Playa De Palma

Fakta om Playa de Palma

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 230 kroner pr. person; en øl koster ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Det tar ca. 15 minutter med buss fra flyplassen til våre hoteller i Playa de Palma-området. Det er ikke reiseleder med på bussreisen.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster ca. 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du kontakte vårt personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Strender

Lang, hvit og barnevennlig strand i Ca'n Pastilla, med gode muligheter for vannsport.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c