En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

2609 vurderinger
Utmerket
 
1374
Veldig bra
 
887
Bra
 
248
Mindre bra
 
71
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

19.04.2019

av MetteVJK Lillestrøm, Norge

Sentralt

Helt greit hotell, store fine rom. Perfekt beliggenhet. Frokost logistikken har et forbedrings potensiale, trangt å lange køer for å få mat hvis men kommer når de fleste andre også spiser. Det samme gjelder heisen, mye venting da det kun er en heis.

 
10.07.2018

av Norway1975 Hamar, Norge

Flott beliggenhet, hyggelig...men veldig tregt!

Hotellet ligger hyggelig plassert mellom Santa Catalina og havnen, med utallige shopping- og spisemuligheter. Her er det fine rom, en enkel men fin frokost (med muligheter for å innta på bord ute). Det som trekker ned er litt rotete resepsjon, som gjør utsjekkingen ekstrem langvarig, tregt internett, og bråkete aircondition. Kan bo her igjen, men kommer til å velge et annet ved neste besøk til Palma.

 
23.06.2018

av Lill-Karin Oslo, Norge

Greit for jobbreiser

Hyggelig og greit hotell for en jobbreise. Store gode rom om du tar de som er med balkong. Var der en gang på et vanlig rom, men der var det ikke engang vindu. Hadde rom nå i 8 etasje og det var stille og rolig. Stort og greit rom og et stort bad. Men aircondition var litt gammeldags og bråkte mye, slik at det ikke ble en god søvn. Putene var steinharde ,håper de blir byttet bort i nye og mykere med tiden. Frokosten var god og bra utvalg. Deilig å sitte på utsiden og nyte hverdagslivet på morgenen. På kveldstid også gode drinker der :)

 
25.10.2017

av OeyvindMarkussen Asker, Norge

Et bra hotell med fin beliggenhet

Hotellet ligger perfekt til i hjertet av Palma. Gamlebyen et steinkast unna. Liten resepsjon og fin frokostrestaurant. Beklageligvis fikke vi ikke frokost første morgenen da den starter ført 07:30. Da vi dagen etter bad om frokost tidlig fikk vi kuverter med pålegg og to tørre brødskiver. Ikke så bra. Rommene er middels store og fint innredet. Bra baderom med nødvendig utstyr.

 
21.09.2017

av Ellin522 Ål, Norge

vennetur til Palma

Et hotell med store flott rom og fine bad. En nydelig terrasse hvor vi spiste frokost og den var helt upåklagelig, alltid nok med pålegg. Mottok Cava ved ankomst og gratis minibar første dagen. Hotellet ligger veldig sentralt til både restauranter, shopping og buss rundt hjørnet. Enkelt å komme til badestrand med buss nr 1.Kan anbefales