Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 6 vurderinger
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,6 / 10
Fasiliteter
 
9,5 / 10
Mat og drikke
 
9,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


9 av 10

+
Beliggenhet, fint basseng- og fellesområde.
-
Wifi ved bassengområdet var ubrukelig - bør gjøres noe med.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

705 vurderinger
Utmerket
 
232
Veldig bra
 
279
Bra
 
119
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

14.07.2019

Innlegg av Global246874 Klepp, Norge

Flott hotell med bra beliggenhet

Meget god mat og veldig hyggelig betjening (som snakker veldig godt engelsk).Flott og praktisk beliggenhet helt ved standen. Sentralt i forhold til butikker og spisesteder.Kort vei til bussholdeplass hvor en kan besøke Palma By.

 
02.10.2018

Innlegg av Tor Heyerdahl S Melsomvik

Fin belligenhet ved stranden.

Bra hotell nær fin strand.Hyggelig personale.Frokosten var bra med godt utvalg.Fin takterasse med bar og basseng. Utsikten fra 10.etasje var flott .Det var også bra med solsenger ved hovedbassenget.Da det bare er 50 meter til den fine sandstranden benyttet vi den mest.Flott strandpromenade med nærliggende restauranter og butikker.Minuset ved hotellet var små heiser ,så det ble en del kø.

 
01.09.2018

Innlegg av 130stiand Brekstad, Norge

Et bra opphold!

Fint hotell med den flotte stranden rett på nedsiden. Vi var veldig fornøyde med frokosten og den fine takterrassen med fantastisk utsikt. Wifi var også inkludert i prisen. Vær oppmerksom på at dette området er «lille Tyskland». Vi visste ikke dette på forhånd og ble overrasket over at veldig mye av restaurantene, barene, butikkene osv snakket til oss på tysk når vi kom dit, flere steder hadde de kun tysk/spansk menyer.. Totalt sett et bra opphold.

 
14.08.2018

Innlegg av Odd Sverre T Molde, More og Romsdal, Norway

Fint hotell, veldig bra beliggenhet ved strandpromenade og strand

Fint hotell. Bra rom, men noe slitt. Renhold på rommet kunne ha vært bedre, døren til toalettet var ikke rengjort. Mye venting på heisen (små trange heiser) for de som ikke går trappene. Røyking er et problem for ikke-røykere. Hotellets balkong ved bassenget burde ha vært røykfritt. For ikke-røykere så må de passere det området for å kommet ut fra hotellet og ned til stranden. Hotellet kan anbefales. Stille og rolig område.

 
25.03.2018

Innlegg av mortenr743 Larvik, Norge

Påsketur

Palma badet i solskinn og 25 grader er litt annerledes enn 10 grader og duskregn. MEN det er håp. For det første går det mot varmere tider, for det andre er værmeldingen på vår side. Hotellet er det ikke noe å si på. Flott beliggenhet, bassenger både inne, ute og på taket + Middelhavet for de som tenker at saltvann er lurt. Baren kan anbefales. Middagen stod så absolutt til forventningene. Spansk aften betyr paella, seabass, og en masse andre retter basert på sjøens matfat og enda flere basert på svin, kalv, fugl og storfe. Retter jeg ikke kan navnet på. Men veldig godt var det. Dessertbordet var det heller ikke noe å si på, kanskje med unntak av kakebordet, som også her frister øynene mer enn de tilfredsstiller ganen. Det blir for søtt og intenst. 👍 Ikke så imponert over at spanjolene ikke forstår viktigheten av kaffe ved siden av desserten. Det blir ikke det samme å ta kaffen i baren etterpå.